lostyazilim
tr.link

Cep harçlığını çıkarmak için proje önerileri :)

38 Mesajlar 5.913 Okunma
lstbozum
tr.link

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)
Wordpress tema editlemeden, oturup zaman ayırıp responsive tema yapımı öğrenip wordpress entegre edip satışından çok kolay para kazanabilirsiniz. Ama daha çok siz uğraşmak değil de hazır olan bir şey kullanarak, yöneterek para kazanak istiyorsunuz anladığım kadarı ile.

wmaraci
reklam

Ertug Ertug WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım geliştiricisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

pcse7en adlı üyeden alıntı

Demek istediğinizi anladım :) Ancak siz Wordpress'i kurduktan sonra temayı hazırladınız ve müşteri bunu haricinde özel bir eklenti, optimizasyon vs.. istedikten sonra orada takılmamanız lazım. Umarım doğru anlatabilmişimdir.

Satış yapmayacağım ki. Ben reklamlarla kazanç elde etmeyi düşünüyorum.

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium

WaLek WaLek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mutfak Şefi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 671
  • Beğeniler 601 / 214
  • Ticaret 3, (%100)
Benden Size Buyuk bir Fikir Suan en buyuk Revacta oLan Chat Sohbet ve Muhabbet Site sahiplerinin tema ve template 'Ler ile uzaktan yakından alakası olmadıgı ıcın ( Sadece Muhabbet için Site acmıs veya Sohbete arkadaslarini dahiL etmiş) veya Buyuk Sohbet Sunucularinin koparilmis dalları olarak gorulebilir .. Hâli ile bu Server meraklısı arkadaslarimiz Guzel gorunumlu sagde ve etkileyici Temalara guzel bütceler ayırmaktadır.. Hani bizimkisi biraz harcliktan cıksın azda kız arkadasımızla pastahaneye gider azda biseyler yeriz derseniz .. Kelime Bazlı optimizasyonlara az göz gezdirin .. Veya Sunuda yapabilirsiniz .. WEBMASTER olarak siz editlemis veya encode ettiginiz siteye icerik girin bir nevi SosyaL ag yoneticisi gibi Facebook ve twitter hesaplarınıda H etikeltleri vs sitede gorunmesi icin yiLLik veya aylık olarak siz kendı fiyatınızı az cok belirleyın daha acık genıs ve kapsamlı yazmak isterim Kaynaklarınız ne naıl nereler olmalıdır diye .. Umarım azda olsa acıklayıcı olmustur.. Herkese iyi çalısmalar dilerim ... :) Saygılar..
Ertug

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

Kaplan adlı üyeden alıntı

Wordpress tema editlemeden, oturup zaman ayırıp responsive tema yapımı öğrenip wordpress entegre edip satışından çok kolay para kazanabilirsiniz. Ama daha çok siz uğraşmak değil de hazır olan bir şey kullanarak, yöneterek para kazanak istiyorsunuz anladığım kadarı ile.

Evet, biraz öyle.

Ek Olarak:

WaLek adlı üyeden alıntı

Benden Size Buyuk bir Fikir Suan en buyuk Revacta oLan Chat Sohbet ve Muhabbet Site sahiplerinin tema ve template 'Ler ile uzaktan yakından alakası olmadıgı ıcın ( Sadece Muhabbet için Site acmıs veya Sohbete arkadaslarini dahiL etmiş) veya Buyuk Sohbet Sunucularinin koparilmis dalları olarak gorulebilir .. Hâli ile bu Server meraklısı arkadaslarimiz Guzel gorunumlu sagde ve etkileyici Temalara guzel bütceler ayırmaktadır.. Hani bizimkisi biraz harcliktan cıksın azda kız arkadasımızla pastahaneye gider azda biseyler yeriz derseniz .. Kelime Bazlı optimizasyonlara az göz gezdirin .. Veya Sunuda yapabilirsiniz .. WEBMASTER olarak siz editlemis veya encode ettiginiz siteye icerik girin bir nevi SosyaL ag yoneticisi gibi Facebook ve twitter hesaplarınıda H etikeltleri vs sitede gorunmesi icin yiLLik veya aylık olarak siz kendı fiyatınızı az cok belirleyın daha acık genıs ve kapsamlı yazmak isterim Kaynaklarınız ne naıl nereler olmalıdır diye .. Umarım azda olsa acıklayıcı olmustur.. Herkese iyi çalısmalar dilerim ... :) Saygılar..

Kodlamalara ya da tasarılara bir projede en fazla beş altı kez filan zaman ayırabiliyorum. Sonrası sıkıyor beni maalesef. Bu yüzden bir site kurup devamında sadece içeriklerle uğraşmak benim için daha çekici geliyor.

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
wmaraci
wmaraci

opeys opeys WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenmekte
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 14 / 45
  • Ticaret 4, (%100)

Kaplan adlı üyeden alıntı

Herhangi bir html/css temayı wordpresse gıydırebılıyorum, eklentilerde düzenlemeler, editlemeler yapabiliyorum fakat yaptıklarım içime sinmiyor(tema giydirmede).Hazır şeyler elbette kolay ve güzel olur ama ben biraz uğraşmaktan yanayım ki gelir elde edebileceksem.

Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!

• Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
Visual Studio ile ilgili forum kurmayı düşünebilirim. Visualbasictr.net alan adını da almıştım. Duruyor öyle. Sizce nasıl olur?

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium

• Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)

opeys adlı üyeden alıntı

Herhangi bir html/css temayı wordpresse gıydırebılıyorum, eklentilerde düzenlemeler, editlemeler yapabiliyorum fakat yaptıklarım içime sinmiyor(tema giydirmede).Hazır şeyler elbette kolay ve güzel olur ama ben biraz uğraşmaktan yanayım ki gelir elde edebileceksem.
Yaptığın şey içine sinmiyorsa seni tatmin etmiyor demektir. Aynı kulvarda (HTML5, kodlama, vb) farklı şeylere yönelmeyi deneyebilirsin. Bir proje belirleyip, geniş detaylı ve bol özellikli sıfırdan bir tema da yapabilirsin.

• Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)

Ertug adlı üyeden alıntı

Visual Studio ile ilgili forum kurmayı düşünebilirim. Visualbasictr.net alan adını da almıştım. Duruyor öyle. Sizce nasıl olur?
Microsoft ürünleri için açılan siteler şuan ilk zamanları kadar olmasa da yinede ilgi çekiyor. Ama bu konuda bilgin varsa açmanı öneririm. Çünkü sağdan, soldan alacağın pek bir Türkçe kaynak (detaylı olarak) yok. Ben de iPhone, Android ve Windows Phone için üç ayrı bir projem var lakin vaktim yok. Bunlar da en önemli şey zaman ayırabilmek.
Ertug

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
En iyisi bir blog açıp Pink Floyd, Led Zeppelin eşliğinde yazmaya başlayayım ben. :)

Ek Olarak: Blogların gelirleri ne durumda oluyor peki?

Ek Olarak: Hosting + domain derken eksiye düşmeyelim de şimdi. :)

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

Ertug adlı üyeden alıntı

En iyisi bir blog açıp Pink Floyd, Led Zeppelin eşliğinde yazmaya başlayayım ben. :)

Ek Olarak: Blogların gelirleri ne durumda oluyor peki?

Ek Olarak: Hosting + domain derken eksiye düşmeyelim de şimdi. :)

blogger aç bence domain alıp yönlendir. Bloggerda kasma falan filan sorunu yaşamazsın. Eklentiler falanda gerekmez.

Ama para harcayacam diyorsan 50-100 tlye güzelhostingten saglam bir host al 20 tl de domain tamam :)

Blogların gelirleri hite ve içeriğe göre değişir. 3k hit günlük 20 lirada alabilirsin 5 lirada. Ama forumlardan daha iyi kazandırıyor bence...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al