lostyazilim
tr.link

Çok Sağlam Bir Proje

42 Mesajlar 5.220 Okunma
lstbozum
tr.link

mimarcan mimarcan Mimar Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 663
  • Beğeniler 1244 / 182
  • Ticaret 2, (%50)

ozncnock adlı üyeden alıntı

Ayrıca Einstein ın güzel bir sözü var '' Hata yapmayan insan yoktur, kişinin insanlıktaki derecesi, hatalarını kabul edip düzeltmek için gösterdiği gayret ve titizlikle ölçülmelidir. '' yukarıda bilgisizliğimden dolayı fikir yerine proje yazmışım bir arkadaşımızda bunun hatalı olduğunu belirtmiş bende düzeltmişim. Bu konu üzerinden bile prim yapmaya çalışıp parantez içine alıp iğnelemeye çalışmanın amacı nedir. Ne kadar çocukca bir hareket.

Her şeyi geçin ve şöyle düşünün. Bir fikriniz var. Değerlendiricek zamanınız ve paranız yok. Ve fikrinize gerçekden güveniyorsunuz. Sizde satmazmısınız. Sadece biraz empati kurun.

Hocam kusura bakmayın da saçmalıyorsunuz, burası forumsa herkes fikrini paylaşabilir.

İğnelemek, cuvaldız batırmakla benim elime ne geçer ki. Özellikle de yazdım, herkesin fikri kendine.

Fikriniz çok özel bir şeyse patentini alırsınız ya da notere gidip onaylatırsınız olur biter.

Nice kişiler var ki, bilgisi tecrübesiyle ve insanlığıyla buradaki çoğu insan onların yanına bile yaklaşamaz.

En basitinden bu platforma daha yeni üye olmuş, ***'da uzun yıllardır yer alan, bu site aracılığı ile tanışıp, yüzyüze görüştüğümüzde, fikirlerini paylaşmış ve birlikte iş yapmaya başladığımız (projesinde yatırımcı olarak yer aldığımız) arkadaşlar da var.

Emin olun sizin yaşınız kadar benim NET ortamında tecrübem vardır.

Ve yine emin olun ki, bahsettiğiniz rakam çoğu arkadaş için çerezdir. Kaldı ki şu anda 2 adet VPS sunucuya (AYLIK) verdiğimiz bedel sizin talep ettiğiniz rakamın 3 katı. Sanırım bu örnek yeterli olur.

Burada ahkam kesmenin anlamı yok.
mertcndgn

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Yorumlar çok saçma. Arkadaş istediği gibi herkesi değerlendirebilir. Boş konuşulacağına işine gelen ücreti verir fikiri öğrenir. Arkadaşın acelesi olduğunu sanmıyorum. Her yazana PM atarsa vay bu adamın haline. :)
kramper ozncnock

kişi bu mesajı beğendi.

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1196
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)
@mimarcan Niye konuyu baltalıyorsunuz anlamadım. Fikrini istiyorsanız pm atın, ilginizi çekmediyse tarayıcınızın "Back" fonksiyonunu kullanarak diğer konulara geçin.
ozncnock

kişi bu mesajı beğendi.

ozncnock ozncnock ss Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 64 / 25
  • Ticaret 6, (%100)

mimarcan adlı üyeden alıntı

Hocam kusura bakmayın da saçmalıyorsunuz, burası forumsa herkes fikrini paylaşabilir.

İğnelemek, cuvaldız batırmakla benim elime ne geçer ki. Özellikle de yazdım, herkesin fikri kendine.

Fikriniz çok özel bir şeyse patentini alırsınız ya da notere gidip onaylatırsınız olur biter.

Nice kişiler var ki, bilgisi tecrübesiyle ve insanlığıyla buradaki çoğu insan onların yanına bile yaklaşamaz.

En basitinden bu platforma daha yeni üye olmuş, ***'da uzun yıllardır yer alan, bu site aracılığı ile tanışıp, yüzyüze görüştüğümüzde, fikirlerini paylaşmış ve birlikte iş yapmaya başladığımız (projesinde yatırımcı olarak yer aldığımız) arkadaşlar da var.

Ve yine emin olun ki, bahsettiğiniz rakam çoğu arkadaş için çerezdir. Kaldı ki şu anda 2 adet VPS sunucuya (AYLIK) verdiğimiz bedel sizin talep ettiğiniz rakamın 3 katı. Sanırım bu örnek yeterli olur.

Burada ahkam kesmenin anlamı yok.

Burası forum ve herkesin fikri kendine bunun bilincinde olarak zaten size

'' Sizin kimsenin bir fikri fikir aşamsında almayacağını söylemeniz onun öyle olduğu anlamına gelmez. ''

dedim.

İnsanları eleştirmeden önce eleştirecek kadar bilgi toplayın !

'' Fikriniz çok özel bir şeyse patentini alırsınız ya da notere gidip onaylatırsınız olur biter. ''

Demişsiniz. Yukarıdada belirttim. Zamanım ve param olmadığı için satıyorum fikri. Zamanım ve param olsa zaten satmam patentini alır kendim geliştiririm.

''Nice kişiler var ki, bilgisi tecrübesiyle ve insanlığıyla buradaki çoğu insan onların yanına bile yaklaşamaz. En basitinden bu platforma daha yeni üye olmuş, ***'da uzun yıllardır yer alan, bu site aracılığı ile tanışıp, yüzyüze görüştüğümüzde, fikirlerini paylaşmış ve birlikte iş yapmaya başladığımız (projesinde yatırımcı olarak yer aldığımız) arkadaşlar da var. ''

Yukarıda arkadaşa yazdığım cevaba bakarsanız bununda cevabını alırsınız. Tabi olabilir burdaki 1 günlük üye herkesdan bile daha bilgili ve daha dürüst olabilir. Fakat bunu nasıl öğrenebilirim ? Yukarıdada dediğim gibi herkesin evine gidip tek tek tanışayımmı ?

'' Emin olun sizin yaşınız kadar benim NET ortamında tecrübem vardır. ''

Ne güzel adınıza sevindim. Akıl yaşta değil baştadır. Bende eminim sizin aklınızın 2 katı kadar akıl var.

'' Ve yine emin olun ki, bahsettiğiniz rakam çoğu arkadaş için çerezdir. Kaldı ki şu anda 2 adet VPS sunucuya (AYLIK) verdiğimiz bedel sizin talep ettiğiniz rakamın 3 katı. Sanırım bu örnek yeterli olur. ''

Bu örnek benim için sadece egonuzu öğrenmek için yeterli oldu. Ha şunuda bilin benimde babamın inşaat firması var. Mutaahit bir ailem var. Ama babama bağımlı bir hayat yaşamamak için çalışıyorum. Bilmemkimin oğlu olarak bilinmek istemediğim için. Paranızla artislik yapıcaksanız devam edin...

Burası '' ÖZGÜR '' bir forum bende düşüncelerimi yazdım.
Dahada tartışma istemiyorum. İşim gücüm var...

wmaraci
wmaraci

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)
sakıncası yoksa bende detaylı bir pm alabilirmiyim merak ettim açıkçası.

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?

mimarcan mimarcan Mimar Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 663
  • Beğeniler 1244 / 182
  • Ticaret 2, (%50)

Ne güzel adınıza sevindim. Akıl yaşta değil baştadır. Bende eminim sizin aklınızın 2 katı kadar akıl var.

Ya çok akıllısınız başkasını keriz, enayi yerine koyuyorsunuz, ya da hiç aklınız yok burada boş işler peşindesiniz. NET.

Paranızla artislik yapıcaksanız devam edin....

Ben artistlik yapmak için sizin gibileri kullanmam, onun yeri de burası değil.

Burası '' ÖZGÜR '' bir forum bende düşüncelerimi yazdım.

Dahada tartışma istemiyorum. İşim gücüm var...

Sizinle tartışıp küçülmek istemem. Siz haklı olun. Hayırlı işler.

ozncnock ozncnock ss Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 64 / 25
  • Ticaret 6, (%100)

mimarcan adlı üyeden alıntı

Ya çok akıllısınız başkasını keriz, enayi yerine koyuyorsunuz, ya da hiç aklınız yok burada boş işler peşindesiniz. NET.

Ben artistlik yapmak için sizin gibileri kullanmam, onun yeri de burası değil.

Sizinle tartışıp küçülmek istemem. Siz haklı olun. Hayırlı işler.

Ben her yazdığınızı cevapladım siz aradan seçtiklerinizi.

Neyse okuyan kimin haklı olduğunu anlayacaktır zaten.

Sizede hayırlı işler.

37153 37153 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 01.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 72 / 38
  • Ticaret 13, (%100)
Yatırımcılar genelde proje hayata geçirilmeden bir e-ticaret benzeri projeyse ilk fatura kesilmeden ilk tur yatırımını bile yapmaz. Ama sadece projeyi görüp yatırım yapanlar, projeyi satın alanlarda oluyor. Pm alabilir miyim? Proje dediğin gibi sağlamsa tanıdığım çok fazla yatırımcı var.

webali webali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 48 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
Mark Zuckerberg'ler çıkabilir siz yine de dikkatli olun :)
ozncnock

kişi bu mesajı beğendi.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

Sizin kimsenin bir fikri fikir aşamsında almayacağını söylemeniz onun öyle olduğu anlamına gelmez.

Ha çok merak ediyorsanız özelden ciddi olarak görüştüğüm insanlar var.

Ayrıca Einstein ın güzel bir sözü var '' Hata yapmayan insan yoktur, kişinin insanlıktaki derecesi, hatalarını kabul edip düzeltmek için gösterdiği gayret ve titizlikle ölçülmelidir. '' yukarıda bilgisizliğimden dolayı fikir yerine proje yazmışım bir arkadaşımızda bunun hatalı olduğunu belirtmiş bende düzeltmişim. Bu konu üzerinden bile prim yapmaya çalışıp parantez içine alıp iğnelemeye çalışmanın amacı nedir. Ne kadar çocukca bir hareket.

Her şeyi geçin ve şöyle düşünün. Bir fikriniz var. Değerlendiricek zamanınız ve paranız yok. Ve fikrinize gerçekden güveniyorsunuz. Sizde satmazmısınız. Sadece biraz empati kurun.

Webmaster forumunda konu açıyorum. Burada daha önce 100 ticaret yapmış %100 başarı almış insanlar var. Birde hiç ticaret yapmamış %0 başarısı olan bir insanvar. Mesela siz!.

Ben hangisine güvenip fikrimi rahat rahat paylaşabilirim ? Siz olsaydınız herkese dağıtırmıydınız fikrinizi ?

Hani diyorsunuz ya bu şekildemi insanları ölçüyorsun diye. Evet bu şekilde ölçüyorum. Evinize gelip sizinle tanışıp tek tek çayınızı içemeyeceğime göre bu şekilde ölçüyorum.

Sen benim hiç ticaret yapmadığımı nerden biliyorsunki. *** Hesabımı gördünmü. İlla bir foruma bakarak mı yargılama yapıyorsun. Eyer benim öyle bir fikrim olsa 300 tl satıcağıma ilerde değerlendimek için paylaşmam.

+ %100 tucağına eminsen git kredi çek yatırım yap.

100 ticaret yapan adam sana güven verebilir ama sonunda para olan her iş Facebook gibi olur. Hadi iyi günler sana.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al