-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir site açsam e-ticaret sitesi sahibinden gibi bunun farkı ne mi olcak satıcı ürünü almak isteyen alıcıya canlı olarak ürünü tanıtacak bu şekilde alanda satanda memnun olacak .Yani skype gibi ama ek eklenti veya plug-in gerektirmeden olacak daha önce html ile bu olayı gördüm o sistem ile yapıcam. Scripti belki baştan yaparım belki editlerim.Yorumlarınızı bekliyorum
Ek Olarak: Edit bu html üzerinden görüşme olayı webRTC ile oluyor ek bilgi olarak kalsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam satıcının alıcıya laf anlatması, ürünü tanıtıp idrak etmesini sağlaması epey zor iş. Ben daha müşteriye internet sayfasına nasıl girileceğini anlamasını sağlayamıyorum. Yine de başarılar dilerim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Satıcının her an online olması gerekir ki bunu sağlamak malesef zor. Ürün satmak isteyen kullanıcı ilanını girer, siteden çıkar ve sonra telefon beklemeye başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aliexpress te canlı Chat özelliği var ve genelde Online olanlar tercih ediliyor bende internetten çok alış veriş yaparım fakat dediğiniz şekilde olsa önce canlı Chat ile soracaklarımı sorar güven kazanır öyle alırdım.Güzel düşünce hocam kolay gelsin.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kısacası sanalpazardaki sistemin aynısını yapmak istiyorsunuz hocam
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com