-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fitnessla ilgili yeni bir site açmayı düşünüyorum. Sizin bir fitness sitesinden beklentileriniz neler olurdu? Araçlar, hesaplayıcılar, içerikler, tema... Aklınıza gelebilecek her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben spora yeni başlayıp yeni bilgiler edinme sürecinde yeni - orta - ileri seviyelere göre profesyonelce hazırlanmış antrenman programlarını bulamadım.
1-Çoğu baştan savma hazırlanmış,yapılan antrenmanda hedef kasın tüm gruplarını çalıştıran ve gerçekten etkili hareketler olan antrenman programları olabilir.
2-Diyet listeleri ve bu diyetlerle ne kadar kalori,yağ,şeker ve protein alındığını gösteren detaylı bilgiler.
3-Geniş bir arşivle toplanmış bodybuilding hareketleri. (Örneğin Hope Cable Curl,Cable Crunch,Airbike crunch gibi pek duyulmamış hareketlerin eklenmesi.)
4-Suppelement incelemeleri ve nerde,nasıl kullanılması hakkında doğru bilgiler.
......
Başarılar dilerim,umarım internetteki diğer sitelerin eksiklerini görüp farkını ortaya koyarsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Beslenme ve Diyetetik Öğrencis
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konu iyi değil çünkü çokça var
KaliteliBeslenme.com da yöneticilerden biri...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
açınca ne olacak para mı amaç?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim siteme bakabilirsin istersen bize katılabilirsin ya da birlikte yapabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şahsen siteden ; araçların tanıtımı nasıl kullanılacağı ; daha iyi enerji için neler kullanılabileceği ( yasal olanlar ) zararları , yararları ; nasıl beslenileceği , diyet programları , aradan zaman geçincede herbalifeye üye olursun üyelerine satmaya başlarsın
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
çok karışık konu. Kendım de fitness ile ilgileniyorum ama internette okadar bilgi kirliliği var ki bunların en başını da en büyük bilgi kaynakları olarak gorulen vucutcu ve bodytr de. Umarım güzel bir kaynak oluşturursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bilgili olabilirsin ama bir fitness hocası değilsen sende oradan buradan içeriklerle bilgi vericeksin onun için bulaşma bence.
Agirsaglam.com
savaş cebeci
zaten bu piyasada takip edilen ve en sevilen 2 tayfa onun için bunlar kadar bir bilgi birikimin yoksa site açıp çöple doldurma ortalığı.
Bilgiliysende kendımıze özel diyet listesi oluşturma kısmı, besinlerin kalori vs bilgileri, supplement bilgileri vs yer alabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.