Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Yeni gireceğim iş sezonuna ve ekonomik durumuma göre gerçekleştirmek istediğim uzun soluklu bir proje taslağı oluşturuyorum kafamda. Eğer başlangıç maliyetleri beklediğim kadar yüksek değilse bu işin temelini kısa sürede atmayı planlıyorum, tamamlanması belki 1 seneyi bulur, bilemiyorum.
İşin derinliğini ve çapını örnekleyebilmek için gittigidiyor örneğini verdim. Temel olarak yapmak istediğim şey bir sanal pazar oluşturmak. Wordpress olmasını istemekteki niyetim bu alanda çok fazla çalışan olması ve uygun fiyata işin başlangıcını yapabilecek olmamdır. Elimde bütçe olsa tamamıyla sıfırdan kodlama yaptırmak daha mantıklı aslında
Bahsettiğim büyüklükte bir sanal pazar projesi için wordpress üzerinden konuşursak ne kadar bütçe, kaç kişilik ekip veya düşünemediğim ne gibi yan desteklere ihtiyaç duyabileceğim hakkında fikre ihtiyacım var. Bu projenin maddi maliyeti, zaman ve emek maliyeti ne olabilir?
Wordpress yerine farklı sistemler de önerebilirsiniz, zaman içinde mutlaka araştıracağım. Kodlama ve tasarımdan gram anlamadığım için bu örnek üzerinden yürüyorum, belki sayenizde farklı noktalara ulaşabilirim
Şimdiden teşekkür ederim
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Dediğiniz gibi "uygun fiyata işin başlangıcını yapabilecek" wordpress ile ucuza yapabilirsiniz ama bence wordpress tercih edilmemeli. Her ne kadar blog olarak wordpress kullansam da e-ticaret sitesi için yeterince güvenilir olacağını düşünmüyorum. He bir de wordpress sitelerin yavaşlık problemi var. Her ne olursa olsun ne kadar temiz de kodlansa bir php kadar verimli çalışamayacağı kanaatindeyim.
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
wordpress bir blog scriptidir. her türlü site şablonuna uygun tema yapıldıysa da ana amacı dışında kullanmak doğru değildir. ne güvenli olur ne hızlı çalışır ne de veritabanı yapısı müsaittir.
şu wp den vazgeçin artık.
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
o iş için tasarlanmış hazır scriptlere yönelin. ücretsiz bulamazsanız ücretli scriptlere yönelin. yine istediğiniz gibi birşey bulamazsanız amacınıza uygun özgün bir script yazdırın.