Yeni gireceğim iş sezonuna ve ekonomik durumuma göre gerçekleştirmek istediğim uzun soluklu bir proje taslağı oluşturuyorum kafamda. Eğer başlangıç maliyetleri beklediğim kadar yüksek değilse bu işin temelini kısa sürede atmayı planlıyorum, tamamlanması belki 1 seneyi bulur, bilemiyorum.
İşin derinliğini ve çapını örnekleyebilmek için gittigidiyor örneğini verdim. Temel olarak yapmak istediğim şey bir sanal pazar oluşturmak. Wordpress olmasını istemekteki niyetim bu alanda çok fazla çalışan olması ve uygun fiyata işin başlangıcını yapabilecek olmamdır. Elimde bütçe olsa tamamıyla sıfırdan kodlama yaptırmak daha mantıklı aslında
Bahsettiğim büyüklükte bir sanal pazar projesi için wordpress üzerinden konuşursak ne kadar bütçe, kaç kişilik ekip veya düşünemediğim ne gibi yan desteklere ihtiyaç duyabileceğim hakkında fikre ihtiyacım var. Bu projenin maddi maliyeti, zaman ve emek maliyeti ne olabilir?
Wordpress yerine farklı sistemler de önerebilirsiniz, zaman içinde mutlaka araştıracağım. Kodlama ve tasarımdan gram anlamadığım için bu örnek üzerinden yürüyorum, belki sayenizde farklı noktalara ulaşabilirim
Şimdiden teşekkür ederim