-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Yaklaşık altı aydır gizliden gizliye yaptığım çalışmalar sonucunda 356 tane gizemli olayı araştırıp makale haline getirdim. Her makalem en az 750 kelime ve yine her makalede 5er adet resim var. Özgün olmasa da konu hakkında olan yüksek çözünürlüklü yabancı videoaları da alt yazılı şekle getirdim. Fakat blogu kurarım da tutmaz diye korkuyorum. Bu sebeple de makaleleri toptan satmak istedim ciddi bir alıcı da çıktı. Fakat ben yine ikilem de kaldım. Sizce blogu açsam ses getirir mi? İncelediğim kadarı ile bu anlamda açılan bir site yok. Varsa da en fazla 5 olay anlatmışlar. İşlenen konular x vakası, y olayı, korkunç olaylar.
Bu konuda tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Zamanında benzer olarak Giyotin.net adında bir site vardı +23 yaş sınırlaması diye geciyordu gayet ilgi cekiciydi , güzel bir tasarım ve sıra dısı ıcerıkler ile ilgi cekebilir diye düşünüyorum :)
eYuKa
Hodri Meydan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
ilginç şeyleri alabiliceğin bazı kaynaklar biliyorum ve wordpress üzerine olcaksa ilgi çekici temalar mevcut elimde ulaş bana ;)
REDSOSYAL.COM - Türkiyenin EN UCUZ SMM PANELİ
eYuKa
Hodri Meydan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
isteyen herkes ulaşabilir.
REDSOSYAL.COM - Türkiyenin EN UCUZ SMM PANELİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
değerli yorumlarınız için teşekkürler. Bu konu için wordpress mi iyi gider diyorsunuz? bir de en merak ettiğim konu. Bu site teknoloji sitesi değil ki bilgisayar reklamı alayım, sağlık sitesi değil ki ilaç reklamı alayım. Adsense da ne koyarsa koysun gelenler direkt olarak içeriği okumak için gelecek. Adam öldüren bıçak reklamı da alamayacağıma göre :D Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bu arada içeriklerin satış toplamı yaklaşık 8 bin. Tamam dediğim an gidecek ama altın yumurtlayan tavuk mu kesmiş olurum. Kafamda deli sorular.
ek olarak korkukasabasi.com çalışmıyor hocam ?
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
gizliilimler.tr.gg diye bir site vardı inanılmaz hiti ve takipçisi vardı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Tutar, makaleleri satman az olur geliri bence. İleriye dönük düşünürsen tutar bence. Denemelisin.
1 kişi bu mesajı beğendi.