-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sunucu için sponsor olunuyormu bilmiyorum ama eğer olunuyorsa bir araştırın hocam domain ve proje güzel :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Sponsorlukla çalışmayı düşünmüyorum kardeşim. Neden? diye soracak olursan. Bir kaç defa dilim yandı 2 gün önce 3 sitem gitti sponsorda ve yedekleri de mevcut değildi o yüzden kendim alayım kendim yapayım diyorum herşeyini 3-5 aylık veya 1-2 yıllık bir proje olsun istemiyorum. İnsanlar her daim kullanabilsinler, site kurdukları zaman büyütsünler isterim.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir sponsor bulup güçlü bir hostingle yola devam edersen kazanç getirebilir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Malesef hocam sponsorlukla iş yapmak istemiyorum açıkcası sağlam bir host firmasından reseller alabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Domain bu iş için gayet uygun. Eğer başarabilirseniz çoğu ücretsiz site servislerinin önüne geçersiniz ve daha çok para kırarsınız verdiğiniz emeğin bin kat karşılığını alırsınız. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
7 yıldır smf ile ilgileniyorum. Domain bu iş için uygun. Ancak alternatif free hostinglerden daha iyi özellikler ve destek sunmalısınız ki başarılı olabilin. Bir de güven meselesi kimler güvenebilir bilemiyorum. Şahsen ben ücretsiz bi hosta güvenip site kurmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Veysel Karaselek adlı üyeden alıntı
Domain bu iş için gayet uygun. Eğer başarabilirseniz çoğu ücretsiz site servislerinin önüne geçersiniz ve daha çok para kırarsınız verdiğiniz emeğin bin kat karşılığını alırsınız. Başarılar dilerim.
Umarım herşey güzel olur, teşekkür ederim değerli yorumunuz için sağolun.
spina bifida adlı üyeden alıntı
7 yıldır smf ile ilgileniyorum. Domain bu iş için uygun. Ancak alternatif free hostinglerden daha iyi özellikler ve destek sunmalısınız ki başarılı olabilin. Bir de güven meselesi kimler güvenebilir bilemiyorum. Şahsen ben ücretsiz bi hosta güvenip site kurmam.
Teşekkür ederim, işte insanların güvenini sağlamak için hosting sağlayacağım firmayı yayınlayacağım. Domaini bir kaç ay içerisinde 3 yıl uzatmayı planlıyorum, titizlikle kullanmaları için elimden geleni yapmayı planlıyorum ya inşallah olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
spina bifida adlı üyeden alıntı
http://www.smf123.net/index.php burada biri ücretsiz forum dağıtıyordu içine reklam eklemişti ama. ilk forumumu o şekilde oluşturmuştum. Sonra ücresize geçmiştim o siteden yine. Ayda 10 lira para veriyordum. Bilmeyince iyi kazıklanmışız da haberimiz yoktu o zamanlar forum nedir nasıl kurulur vs.
Yok abi ben para falan taleb etmeyecem, ücretsiz bir site kurmadım ama kuracak çok kişi var diye biliyorum. forum.smf.tc alanı bende olur sistem hakkında destek veririm diye planlıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yap bakalım bişeyler. inş. başarılı olursunuz.