-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
"Bence" satmayın, eğer ilgilenemiyorsanız kapatın yarın öbür gün büyük bir tutkuyla devam edersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Sitenizi inceledim, satmanıza gerçekten gerek yok, sitenizdeki bir kısım iş görebilir, diğerleri göremez diyorum gözümde gerçekten düşük tüm haber siteleri ( lütfen yanlış anlamayın )
Türkiyede çoğumuz normal küçük haber sitelerine bakmıyoruz, ( Örneğin: habersitesi, istanbulhaber, ankarahaber , haberci , haberajans, gibi sitelere pek bakılmıyor )
Şahsen kendim, habere bakacak olursam TV Yayın yapanlar, Bilindik tanınmış bildiğimiz haber sitelere bakarım, sabah çayımı içeriz siteden haberlere bakarız. ( devamlı aynı site )
Sitenizdeki bir kısım iş yapacak olursa;
Teknoloji sık sık haber yapabilirsiniz, bazı siteler teknoloji haberleri yazmıyorlar atlıyor olabiliyorlar :) , teknoloji haberleri sık sık okurum bunu fark ettim :)
Dünyada teknoloji her dakika her saniye gelişiyor yeni birşeyler çıkabiliyor tanıtımlar bunları sitenizde paylaşabilirsiniz, bu yollarda devam ederek büyük hedeflere çıkabilirsiniz, adsense reklamları alıp kazanç elde edebilirsiniz.
www.osmanlidavetiyeci.com
koro71
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Editor olabilirim Para Vermene Gerek Yok
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
nereden baksan 5000 haber var hepsi özgün ise bırakılmaz o site..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Teknoloji bölümünde içerik girebilirim ancak piyasada da bir sürü (Büyük, Tanınmış) teknoloji siteleri de olduğu için rekabeti çok fazla. Tabi haber siteleri de çok ve büyük siteler var ama değerlendireceğim. Teşekkürler tekrar.
Hocam her sektör'de rekabet vardır. :rolleyes:
Bir sektöre girecekseniz, güçlü bir altyapı yapmanız gerekecektir ve sabırlı olacaksınız büyük olmanız içinde yıllar geçecek ve büyüyeceksiniz :)
Büyük tanınmış teknoloji siteleri yıllarca çalıştılar büyüdü büyüdü " Tanınmış oldu "
Sizde yapabilirsiniz ;)
www.osmanlidavetiyeci.com
koro71
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Editor Olabilirim Hiç Para Almadan Dedim Ama Simdi Diceksinizki Senin Cıkarın Ne Olacak Benim Cıkarım Tecrübe Kazanmak Olacaktır Bundan Daha İyi Bir Cıkar Mı Olur :D