lostyazilim

Haber Sitemi Satmalı mıyım?

39 Mesajlar 4.455 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Lagger Lagger SEO & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)

Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı

Evet hocam. Bir de tek başına çok zor oluyor o yüzden fikir almak istemiştim.

Eğer kazanç istiyorsanız paraya kıyıp birkaçtane editör tutacaksınız ilerde alırsınız gelirinizi. Ama uğraşamam diyorsanız hemen satın

wmaraci
reklam

Okanisli Okanisli sosyallist.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)

Lagger adlı üyeden alıntı

Eğer kazanç istiyorsanız paraya kıyıp birkaçtane editör tutacaksınız ilerde alırsınız gelirinizi. Ama uğraşamam diyorsanız hemen satın

Bu site için çok para harcadım hocam. Domain dahil baya para gitti ve artık ne reklam için ne editör için para kaldı. Tek başıma sürdürmeye çalışıyorum.

onurkoseler onurkoseler Game Developer Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek #
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 84 / 90
  • Ticaret 4, (%100)
"Bence" satmayın, eğer ilgilenemiyorsanız kapatın yarın öbür gün büyük bir tutkuyla devam edersiniz.

• Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)

onurkoseler adlı üyeden alıntı

"Bence" satmayın, eğer ilgilenemiyorsanız kapatın yarın öbür gün büyük bir tutkuyla devam edersiniz.

Yorumunuz için teşekkürler. Tüm arkadaşların cevaplarını önemsiyorum. Kararımın büyük kısmını oluşturacaktır.

wmaraci
wmaraci

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Sitenizi inceledim, satmanıza gerçekten gerek yok, sitenizdeki bir kısım iş görebilir, diğerleri göremez diyorum gözümde gerçekten düşük tüm haber siteleri ( lütfen yanlış anlamayın )

Türkiyede çoğumuz normal küçük haber sitelerine bakmıyoruz, ( Örneğin: habersitesi, istanbulhaber, ankarahaber , haberci , haberajans, gibi sitelere pek bakılmıyor )

Şahsen kendim, habere bakacak olursam TV Yayın yapanlar, Bilindik tanınmış bildiğimiz haber sitelere bakarım, sabah çayımı içeriz siteden haberlere bakarız. ( devamlı aynı site )

Sitenizdeki bir kısım iş yapacak olursa;

Teknoloji sık sık haber yapabilirsiniz, bazı siteler teknoloji haberleri yazmıyorlar atlıyor olabiliyorlar :) , teknoloji haberleri sık sık okurum bunu fark ettim :)

Dünyada teknoloji her dakika her saniye gelişiyor yeni birşeyler çıkabiliyor tanıtımlar bunları sitenizde paylaşabilirsiniz, bu yollarda devam ederek büyük hedeflere çıkabilirsiniz, adsense reklamları alıp kazanç elde edebilirsiniz.

www.osmanlidavetiyeci.com

• Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)

ProThemes adlı üyeden alıntı

Sitenizi inceledim, satmanıza gerçekten gerek yok, sitenizdeki bir kısım iş görebilir, diğerleri göremez diyorum gözümde gerçekten düşük tüm haber siteleri ( lütfen yanlış anlamayın )

Türkiyede çoğumuz normal küçük haber sitelerine bakmıyoruz, ( Örneğin: habersitesi, istanbulhaber, ankarahaber , haberci , haberajans, gibi sitelere pek bakılmıyor )

Şahsen kendim, habere bakacak olursam TV Yayın yapanlar, Bilindik tanınmış bildiğimiz haber sitelere bakarım, sabah çayımı içeriz siteden haberlere bakarız. ( devamlı aynı site )

Sitenizdeki bir kısım iş yapacak olursa;

Teknoloji sık sık haber yapabilirsiniz, bazı siteler teknoloji haberleri yazmıyorlar atlıyor olabiliyorlar :) , teknoloji haberleri sık sık okurum bunu fark ettim :)

Dünyada teknoloji her dakika her saniye gelişiyor yeni birşeyler çıkabiliyor tanıtımlar bunları sitenizde paylaşabilirsiniz, bu yollarda devam ederek büyük hedeflere çıkabilirsiniz, adsense reklamları alıp kazanç elde edebilirsiniz.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Teknoloji bölümünde içerik girebilirim ancak piyasada da bir sürü (Büyük, Tanınmış) teknoloji siteleri de olduğu için rekabeti çok fazla. Tabi haber siteleri de çok ve büyük siteler var ama değerlendireceğim. Teşekkürler tekrar.

koro71 koro71 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 24 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Ben Editor olabilirim Para Vermene Gerek Yok

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
nereden baksan 5000 haber var hepsi özgün ise bırakılmaz o site..

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)

Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Teknoloji bölümünde içerik girebilirim ancak piyasada da bir sürü (Büyük, Tanınmış) teknoloji siteleri de olduğu için rekabeti çok fazla. Tabi haber siteleri de çok ve büyük siteler var ama değerlendireceğim. Teşekkürler tekrar.

Hocam her sektör'de rekabet vardır. :rolleyes:

Bir sektöre girecekseniz, güçlü bir altyapı yapmanız gerekecektir ve sabırlı olacaksınız büyük olmanız içinde yıllar geçecek ve büyüyeceksiniz :)

Büyük tanınmış teknoloji siteleri yıllarca çalıştılar büyüdü büyüdü " Tanınmış oldu "

Sizde yapabilirsiniz ;)

www.osmanlidavetiyeci.com

koro71 koro71 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 24 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Ben Editor Olabilirim Hiç Para Almadan Dedim Ama Simdi Diceksinizki Senin Cıkarın Ne Olacak Benim Cıkarım Tecrübe Kazanmak Olacaktır Bundan Daha İyi Bir Cıkar Mı Olur :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al