Öncelikle Merhaba,
Büyük bir proje yapmak istiyorum dünyanın en çok kullanılan web siteleri bildiğiniz gibi facebook ve twitter' dır ancak ben twitter' ı şuanlık es geçiyorum ve facebook' dan bir adet sayfa açıyorum bu sayfada ise belirli sayıda çalışan reklam, beğeni ve paylaşım yapacaktır. Biz bir haber sitesi açacağız belirli botlar veya manuel olarak sayfayı organik yönden ziyaretçi çekip haberleri görmesini sağlayacağız her habere göre sosyal medya ayarlamanızı yaparak ziyaretçiye en iyi şekilde haberi ve haberin gidiş linkini belirteceğim. Link' e tıklama ile nereden, kimden geldiğini her ay ne kadar ziyaretçi kazandığınızı bu ay kar veya zarar bilgilerinizi sizlere bilgi olarak mail adresinize gönderiyoruz. Her ayın sonunda sizlerle devam edeğiniz veya bitireceğiniz sorulmaktadır. Kar ve zarar analizleri 2. ay dan sonra belirtilmektedir.
Sponsor olarak başlangıç 3 kişi alınacaktır. Bu sponsorlarda da vereceği ücretlere göre büyük facebook reklamları da yapılabilir yada her gün size gelen ve yükselen istatiklerinize göre bizden reklam kazanabilirsiniz. Bu tür projemi incelemenizi ve yorumlarınızı bekliyorum sponsor olacak arkadaşlar ise özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirler veya forum dışı iletişim yapabilirler.
Forum dışı iletişim