Bence hiç uzatmadan, haber siteleri için sosyal platformlarda sayfa açıyoruM (M harfini kullandım, çünkü girişte büyük bir proje yapmak istiyorum, demişsiniz ve sonra hep z ile devam etmişsiniz.) diyebilirdiniz. Giriş kısmı da hatalı olmuş. Büyük bir proje yapmak istiyorum, sizin projeniz için uygun değil. Çünkü bu büyük bir proje değil. Umarım anlatabildim. Bunu derleyip, toplayıp; işte haber sitesi için şu kadarlık üyesi bulunan facebook sayfası oluşturduğumda şu kadar para, şu kadarlık üyeli twitter oluşturduğumda şu kadar para şeklinde yazabilirdiniz.
Bunun yanı sıra, sadece haber sitesi açanlar değil, web sitesi açan bizlerin ilk gün işi alan adında sosyal paylaşım sitelerinde sayfa açmak oluyor. Siz ayrı bir sayfa mı oluşturacaksınız? Eğer bu ayrı bir sayfa ise neden isteyeyim?
Şirketmişsiniz gibi konuşmalar yaptığınızda ise bu şirketi belirtirseniz, daha fazla güven kazanırsınız. Ama tek çalışıyorsanız bu defa da bunu doğru söylediğiniz için daha çok güven kazanırsınız. Umarım anlatabildim.