HTF
Digital Marketing
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar konu başlığında ki gibi bir beyin fırtınası yapalım. Bu sene şunu öğrendim önceden çalışmaya düğün salonlarına giderdim sabahtan akşama kadar pisliğinden tutun yorgunluğuna kadar çalışırdım günlük 40-50 tl alırdım onunda 10-20 lirası eve gelirken biterdi. Malum bu sene internet üzerinden çeşitli işlerle günlük haftalık harçlığımı çıkarıyorum. Fakat web konusu uzun vadeli bi konu. Üzerinde çalıştığım niche sitelerin ekmeğini de uzun vadede yiyeceğim. Fakat kısa vadede kazanç için hangi kategoriler de iş aramalıyım veya kendimi geliştirmeliyim ?
Sosyal medya hesap kasışı
Organik butik hesapları falan kasıyorum ama müşteri yok hiç..
Niche site kurulumu yapıyorum. Fakat müşteri yok..
Grafik tasarım hizmeti veriyorum logo banner gif yapıyorum. Fakat müşteri yok.
Makale yaz deseniz makale yazarım fakat Türkçe makale fiyatları çok az yani 300 kelime düşünüp edeceğim 3 tl 3,5 tl para alacağım fakat ingilizce makalede işler değişiyor. 15 tanesini falan 100 tl den yazıyodum bir aralar fakat müşteri yok..
Bi şirketin koordinatörü ile anlaştım herifin 400 yazılı blog'una her yazı başına iki adet özgün resim hazırlıyordum. 800 resim bitince işsiz kaldım :)
Evet siz de kısa vadede kazanç getiren alanları söylerseniz bi beyin fırtınası yapalım hem de kendime bir yol haritası çizmiş olurum.. :)
Adsense hesabı onaylatıp hesap satışı mı yapsam acaba ?
Fakat elimde ki son hesabı 200'den 150 ye daha sonra da artık satılmayacak fikri ile 100 TL ye bırakmıştım. Malum hesap almakta biraz zahmetli iş içerik gir tema düzenle sayfaları yap vs. vs. bide onay süreci var bi gelmedi mi onay 2-3 gün içerisinde aylara kadar çıkıyor.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Dünyanın en iyi yeteneğine sahip olsanız bile onu pazarlayamıyorsanız para etmiyor, etmez.
Post'unda 4 kere aynı şeyi tekrarlamışsın; "Müşteri yok." peki ama neden yok? Ya da neyi eksik yapıyor olabilirsin?
Ben bunların üzerine yönelmeni tavsiye ederim. Bunları çözdüğünde işlerin daha rahat olacağına inanıyorum. Geçtiğimiz gün başımdan geçen ufak bir olaya örnek vereyim;
Motosiklet kazası geçirdikten sonra %60 fiziksel engelli olan bir arkadaşım var. Yine de işini bırakmadı grafik tasarım alanında çalışıyor ve ufaktan bir blogu var. Bana reklam yok, reklam verecek müşteri yok diye dert yandı. Ben de onun için 1 gecede (maillerin gelmesi etmesiyle 2 gün) toplamda 8 adet mini mini sponsorlu reklam buldum.
Demem o ki blogu çok kaliteliydi, kalemi sağlamdı ve faydalı içerikler üretebiliyordu fakat pazarlamasını yapamıyordu.
Daha konuşsam aslında yazacak çok şey var. Alternatif gelir kaynakları oluşturmalısın vs. fakat en azından birkaç cümleyle umarım sen ve senin durumundaki arkadaşlar için farkındalık oluşturabilirim.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
yeteri kadar referans sunarsanız ilanlarınız onaylanıyor. Referanslarınızı yeterli görmemişlerdir büyük ihtimalle.