Stores adlı üyeden alıntı

Bence makale yazarlığını hafife alıyorsunuz. Normalde makale yazarlığı yapmıyorum kendi internet sitelerim dısında ama geçen günlerde bir ihtiyacım oldu kredi ödemem ve kredi kartım vs üst üste bindi.

https://wmaraci.com/forum/makale-satisi/tip-fakultesi-ogrencisinden-makale-yazarligi-search-engine-optimization-uyumlu-465432.html

21 Ekimde konuyu açtım. Yaklaşık 15 gün geçti ama 300 TL üzeri miktarda para kazandım. Çalışan arkadaşlardan yeni siparişler gelmeye devam de etti. Çoğunu ihtiyacım kalmadığı için(zor konuları) almadım. Çoğunu da sınavlarım yaklaştığı için reddettim. Biraz daha cep harçlığı için makale yazdım bugünde son yazılarımı teslim ettim. Eğer ki tam kapasite ile çalışmaya devam etsem inanıyorum ki 700 TL civarı belki daha üstünde siparişi teslim etmiş olacaktım.

Demek istediğim makale yazıyorsanız zaten bir süre sonra hızınız çok artıyor ve kısa çalışma ile güzel makaleler ortaya dökebiliyorsunuz. Bence hafife almamanız gereken bir alan. Müşteri kitlesi de hem çok geniş hem de memnun bırakırsanız sürekli sizinle çalışan müşteri ediniyorsunuz.

100 kelimesi 1 TL diye çok hafife almayın derim. Sevdiğiniz konulardan yazmaya başlamanızı öneririm.

Ben her konuda yazamam derseniz de yazması biraz daha kolay olan güzellik, cilt bakımı, yemek tarifleri gibi içerikleri derleyerek toplu olarak satabilirsiniz. Hem yazması kolay hemde alıcısı çok.

Size bir önerim daha var. Müşteri bulamadığınız yetenekleriniz için sadeceon ve bionluk gibi sayfalarda ilan açmanızı öneririm. İkisinde de ilanlarım mevcut. İlk başlarda pek oradan müşteri geleceğini düşünmüyordum ama beklemediğim kadar çok ilgi aldım. Komisyonları biraz fazla ama yine de kazanıyorsunuz.

Niche site kurulumu ve İngilizce makale yazımı ile ilgili bi detaylı ilan oluşturmuştum fakat onaylanmadı bende çok ilgilenmedim bionluk ile.