Dünyanın en iyi yeteneğine sahip olsanız bile onu pazarlayamıyorsanız para etmiyor, etmez.

Post'unda 4 kere aynı şeyi tekrarlamışsın; "Müşteri yok." peki ama neden yok? Ya da neyi eksik yapıyor olabilirsin?

Ben bunların üzerine yönelmeni tavsiye ederim. Bunları çözdüğünde işlerin daha rahat olacağına inanıyorum. Geçtiğimiz gün başımdan geçen ufak bir olaya örnek vereyim;

Motosiklet kazası geçirdikten sonra %60 fiziksel engelli olan bir arkadaşım var. Yine de işini bırakmadı grafik tasarım alanında çalışıyor ve ufaktan bir blogu var. Bana reklam yok, reklam verecek müşteri yok diye dert yandı. Ben de onun için 1 gecede (maillerin gelmesi etmesiyle 2 gün) toplamda 8 adet mini mini sponsorlu reklam buldum.

Demem o ki blogu çok kaliteliydi, kalemi sağlamdı ve faydalı içerikler üretebiliyordu fakat pazarlamasını yapamıyordu.

Daha konuşsam aslında yazacak çok şey var. Alternatif gelir kaynakları oluşturmalısın vs. fakat en azından birkaç cümleyle umarım sen ve senin durumundaki arkadaşlar için farkındalık oluşturabilirim.