Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ülkemizi kötülemeyin...
Ülkeden çıkan pek çok global ürün var hepside süper yerlerde tek sıkıntıları reklam yapmadıkları için bilinmemeleri çünkü ihtiyaçları yok adamlar kurumsal takılıyor :) Son kullanıcı ile uğraşıp elalemin nazını kimse çekmek istemiyor haliyle
Var olan bir global ürünün çakmasını yapmayın da ne yapıyorsanız yapın. Önemli olanda bu zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Muhakkak vardır, ben işin o tarafında değilim. Bende global olayım ama buradan çıktığımı unutmıyım. Global oldular tamam en iyi örnek Nevzat Aydın adam aldığı parayla işten ayrılmış çalışanları dahi çağırarak 27 milyon dolar para dağıtmış. sizlerle birlikte başardım diye. Yani ben elimden tutun kaldırın kaygısında değilim. Gelin herkes bişey yapsın, diğerleri de elinden birşey geliyorsa yapsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aklıma fikir geldikçe buradan yazacağım belki gören olur tamam yapayım diye zıplar. Umarım da başarılı olur. Belki ben bile başlayabilirim.
3 Boyutlu Avm. Unity kullanılarak herhangi varolan bir avmnin 3 boyutlu hali hazırlanır. Ve kullanıcılar herhangi bir avmde gezip döndükten sonra bu avmye online şekilde bağlanıp buradaki ürünleri dostlarına gösterir isterse alışveriş bile yapabilir. AVMlerde her mağaza bunun için aylık bir ücret öder, oralara destekçi bir backend kurulabilir. Bence devir teknoloji devri bu da uygulanabilecek bir model.
Tabi uygulama için önce bir avm bulup onunla anlaşmanız lazım. Bu fikir daha da geliştirilebilir, reklama ihtiyaç duymazsınız avm sizin reklamınızı zaten yapacaktır. Akıllı AVM;)
Saygılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Uzun dönemli düşünen kişileri bulmak zor hocam ya :( Kafaların uyuşması kolay da meyveleri 5 yıl sonra yemek yerine adsense kazancını düşünüyolar.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
dediğiniz platformlar benzer projeler yapınca özenti gibi laflar çıkıyor önce önyargıları aşmamız gerek
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
var birçok proje var dediğiniz gibi ama bizim milleti biliyorsunuz nasıllar bu yüzden kimse kalkışmıyor
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski