fiko61
Bir nokkta ile başladık.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
website website tasarim
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tam bir aydır domain almaya karar veremiyorum. Nedeni işte bu taklit olmasın olacaksa sağlam bişe olsun istiyorum.
47003
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Onedio'nun BuzzFeed çakması olması sorun değil yani.
Büyük şirketlere laf yok, herkes gücü yettiğine tabiki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
@Dorebar sen sitem etmekten nasıl bıkmıyorsan o kişilerde bu siteleri açmaktan taklit yapmaktan bıkmayacaklar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Kesinlikle katılıyorum.
Winston adlı üyeden alıntı
Onedio'nun BuzzFeed çakması olması sorun değil yani.
Büyük şirketlere laf yok, herkes gücü yettiğine tabiki.
Onedio BuzzFeed'in çakması değil, anlaşmalı içerik sağlayıcısıdır. Ne isim benzerliği var ne tema...
fiko61 adlı üyeden alıntı
Tam bir aydır domain almaya karar veremiyorum. Nedeni işte bu taklit olmasın olacaksa sağlam bişe olsun istiyorum.
1 Ay mı :D Ben tam 1 yıldır arıyorum :eek:
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Söyleyemediklerimize tercüman olmuşsunuz hocam. Bu tarz sitelerin çıkmasının tek nedeni insanımızdaki para hırsı. Eminim ki o 5 6 ay veya 1 yıllık siteleri para kazanmak için açıyorlar. Neymiş efendim Onedio çok para kazanıyor bizde içerik platformu açarsak bizde kazanırız
Kim veriyor bu akılları ve o aklı vereni de merak ediyorum kendi kazanabilmiş mi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sennedion :D taklit etmeye severiz. o yüzden özgün proje çok az çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizde taklitçilik son trend oldu zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
İ** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%92)
Benzeri bir site açmanın neresi taklitçilik? Konuda yazanların hepsi bence bayağı bi saçmalamış. Burada anlatılmak istenilen şurda süper market var arkadaş o adamın işi tutmuş bırakın siz neden taklitçilik yapıp bi dünya bakkal açıyorsunuz demeye gelmiş. İsteyen istediğini açar istediği şekilde yönetir kazandırmıyorsa kapatır. Bir çok aynı birbirinin benzeri proje mevcut iyi yatırım olanlar iyi yerdeler.
Konuyu açan arkadaşa ithafen de bir konu açmışsınız portal açmayı düşünüyorsunuz bir mynet.com bir hurriyet var iken siz neden taklitçilik yapıyorsunuz?
Onedio.com da açılırken ki amacı liste yada test değil di onları sosyal medya yönlendirdi bu hale getirdi. İlk açıldıkları amaçları f5haber gibi bir site bir çok farklı haber sitesinden küçük başlıklarla konuları oluşturmak buna en yakın şahitlerden birisi benim zaman içerisinde sosyal medyanın faydaları ile önce liste sonrada test alanlarını oluşturdular ve 1 milyon dolar yatırım alarak şuan ki halini aldılar.
Taklit yap işi değil mesele herkes istediği siteyi açabilir ama herkes elinden geldiğince yürütebiliyor. Burada kimse cebinde 500bin lira ile 1 yıllık proje oluşturup plan yaparak işine başlamıyordur bu yüzdende önünü göremedikleri için siteleri kapatıyorlardır. Sizin bu konuyu bu taklitlerden bıktım diyerek eleştirmenizden önce bu kişilerin 6 aylık 1 yıllık planlar çizerek ilerlemelerine fikir vererek başlamak gerekir!
2 kişi bu mesajı beğendi.