-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makale Yazarı&webmaster
-
-
Ad Soyad
P** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar antalyalıyım. Gazipaşa ilçesinden. Bizim oraları bilen bilir türkiyenin hiçbiryerinde yetişmeyen Çekirdeksiz nar ,Muz,Avokado,Eski köy üzümü VB. bir çok bilinmeyen meyvelerde yetişmekte en önemliside kendimize özgü kokusu harika yayla domateslerimiz.
Annem hertürlü reçeli yapmakta ve birçok komşumuz bulunduğumuz yerde bizden reçel almakta el yapımı baklava (hazır yufka ile değil el yapımı yufka ile) Su böreği. Keçi yoğurdu,boynuz pekmezi ve tüm ekmez çeşitleri kendi bahçemizde sıkma içinde başkalarında olduğu gibi su buluna değil orjinal sıktığımız zeytin yağı, ve daha %100 organik ürünler yapmaktayız fakat bunları eşe dosta satmaktayız.yada hediye vermekteyiz. Daha kötü yorumlanan hiç birşey yok.Özel soslarda yapıyoruz bu arada.
Bunları organik market adında bir internet sitesi açsam diye düşündüm ve ordan gerçekten çok uygun fiyatlara satacağım.Örneğin orjinal zeytin yağının kilosu 7-8 tl den. gibi maliyetinden 5 tl kar yaparak.
Yasal problem yaşarmıyımz sizce sonuçta fatura kesemiyorum. Amaç para kazanmak değil.insanlara organik adına satılan şeylerin gerçekten orjinalini vermek. Yasal sorumluluklar için bilgilendirebilecek biri varmı vergi vermemekten yakalnırmıyım yakalansam ne olur cezası nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Fatura kolay onu bir şekilde çözersiniz bakkal manavdan eşten dosttan ilk etapta fatura yazdırıp yollarsin kazanınca şirket açarsınız
Ama orjinal zeytinyağı işi o fiyatlarda değil
Seni bilgilendireyim yağ üretim olarak en orjinal ve değerlisi soğuk sıkım tekniği olandır ben tadına bakayim anlarım mesela ama o soğuk sıkım yağın kilosu 8 10 tl değil üzgünüm
Organik dersen organik ayrıdır doğal ayrıdır türkiyede doğal olan ürünler sözde organik olarak tanımlanır yani işin içinde çok bit yeniģi var dağlar kadar fark var
Tavukta öyle adamlar organik tavuk diyor ama organik tavuk üretimi yok tr de doğal tavuk diğer adı gezen mısırlı beslenen tavuktur o
Site açıp tanıt satabilirsin ama ne bileyim domates kargo ile sefil ziyan olmaz mi bence olur :-)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öyle bi site açarsanız ilk müşterisi ben olurum, açarsanız bir şekilde haberim olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-