ayqo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Güzel proje tutabilir. Ayrıca twitter ve Facebook sayfası açmayı da ihmal etmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şöyle bir şeyde var aklımda. Soru cevap sitesi de olabilir aslında. Bu sorulara cevap olarak yine video çekebiliriz, böylece ihtiyaç duyulan bilgileri vermiş oluruz.
Kafamda iki soru var
1.si Büyük bir sorumluluk ve yük altına girerek, yatırım yaparak bir uzman tv tarzı portal açmak ve çok yönlü olması.
2.si Dediğim gibi sadece soru cevap sitesi açıp üyelerin sorduğu sorulara yazılı ve videolu cevap veren bir site olması.
2. seçenek daha küçük bir proje ama etkisi en az 1. kadar olacaktır diye tahmin ediyorum. Güzel bir tasarım, logo ve domain ile bu işe girebilirim. Daha sonrasında 1. projeyi hayata geçirebilirim.
Siz ne dersiniz?
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende çok düşündüm bu konuda ama benim ortam ve çevrem müsait değil, bugüne kadar ki araştırmalarımda senin bahsettiğin iyi olan ve bu işin tutmasını sağlayacak olan şey kullanıcıyla birebir ilişkide olup sorularına göre video cevap vermen.
Eğer sosyal medyayı iyi kullanır ve reklamını iyi yaparsan olur bence ve önemli olan şey bir ekibiniz var ve ben olsam sizin yerinizde bu işe girişirdim.
Senin alanında bildiğim işini gerçekten iyi yapan 3 tane site var ama bunlardan 2 tanesi forum sitesi 1 tanesi facebook'da 30k takipçisi olan ve hızla yükselen video sitesi, İstersen site adreslerini yollayabilirim sana.bunlardan farkın dediğim gibi video cevap olacak ve ayrıca video cevap olarak hazırlayacağın site kapsamlı da olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Üzerine düşerseniz çok iyi şeyler çıkar. Şimdiden başarılar.