onaykeles adlı üyeden alıntı
piyasada gittigidiyor ve sahibinden dışında da bir çok iyi e-ticaret sitesi var ve iyidide gelir elde ediyorlar. Bu kafa ile bakarsak hiç domain ismini almayalım o zaman ? Burada herşey reklama bakıyor.
Niye ürün ekliyim demişiniz ! gittigidiyor ve sahibindende ayrıca başka bir pazarada dukkan açmak bir işletme için güzel olur ve gelir elde edeceğini farklı müşterilere ulaşır. mediyeköyde bakkalın var iyi kazanıyorsun. arnavut köyde açmakla yeni müşterilere ulaşmak sana ne kaybettirir.
Ayrica sorduğum tek soruya cevap vermissin. Zaten bir yatırım miktarı belirlemedim. ne kadar eder dedim.
ben fikrimi söyledim hocam tercih sizin, domain kayıt etmeyin demedim kimseye fazla bir beklentiniz olmasın dedim..
ayrıca o yazdığım konularda sonuna kadar giderim, kendimi müşteri olarak görüyorum bu kendi kanaatimi söylüyorum.
shateiel adlı üyeden alıntı
Kusura bakmayında siz samsung marka telefon almak için girdiğiniz sitede "ooo ne güzel htc'de satıyormuş burdan alayım" mı diyorsunuz? Eğer aradığınız ürün uygun fiyata orada varsa alırsınız diğer dükkanlar veya ürünler sizi etkilemez diye düşünüyorum. Ben, örneği sadece ufaktan başlayabilsin diye vermiştim. 1 milyon üründe eklenir o problem değil ama bu seferde ekip olmadığı için takibi zor olur.
eğer internet üzerinden satış yaparak para kazanan biri olmuş olsaydınız sadece fiyatın önemli olmadığını anlardınız. öncelikle sanal mağaza açmakla normal mağaza açmak farklı! eğer mağaza açmanın bana bir yükümlülüğü olmamış olsa milyar tane mağaza açar trilyon tane farklı müşteriye ulaşmaya çalışırdım... mağaza açmak da sorumluluk istiyor takip, müşteri memnuniyeti, kalıcılık vs vs..
her neyse bunun gibi yüzbinlerce domain kayıt edebilirsiniz gönlünüz rahat edecekse bu domain de yüz bin eder... iyi forumlar.