-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
sen zaten sosyal medya desteği alacaksın, google ile pek işin olmayacak. O yüzden SEO kısmına çok takılmana gerek yok.. üstelik 4 tane alan adı alacağına tek bir alan adı üzerinde çalışırsan seo açısından işlerin çok kolaylaşır.. tek alan adı alıp blogger'a yönlendir derim ben. 4 tane gereksiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
önerin için teşekkürler dediğin gibi düşünüyorum alan adları godady den inidirmli aldım.. Lazım olur diye
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
valla hocam öncelikle hayırlı olsun
lakin yumurta ve tavuk olayı sakat biliyor olman gerekli yasa gereği açık tavuk satışı yasak
yumurtada öyle artı gıda ve tarım bakanlığı izni olması lazım yasalar ve mevzuatlar ciddi derecede katı ve gerekli
veterinerinden iş sağlığı güvenliğine dolu mevzuat var
bunları ha deyince satamazsın internette
fasulye tarhana salça bir nebze daha kolay onlar içinde gıda standartları var o prosesleri köyde uygulaman ve üretimi o şekilde yapman gerekli
birde kargo ile yollayacağın için fatura ibraz etmen lazım kargo aktarma istasyonundaki gümrük memurları takibe alırsa sorun yaşayabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
önerin için teşekkürler... Tabiki düzenli vergili iş yapmak gerekiyor. Zaten iş rayına girince dediğin şeylerin hepsi olur. şu an bu işi yapan sitesi olmadan facebook üzerinde bir sürü satış yapan var.
Benim bundan sonraki süreçte amacım butik bir çiftlik yaratarak misafir ağırlamak. Amacım tanıtıma burdan başlamak
Ek Olarak: GÜNCEL
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Blogspot'tan sağlıklı satış yapılamayacağı yönündeki mesajlara katılmıyorum. Ürünlerini ve makalelerini düzgün yazar, müşteri memnuniyetine dair de birtakım görsel ve geri bildirim alırsan gayet de güzel satış yapılabilir. Bu tarz satışlar için Google + hesabı da oldukça faydalı olur. Otomotiv firmalarının bile bazılarının kendi sayfalarından önce Google+ sayfaları çıkıyor ilk sayfalarda.
Neticede sattığın şey doğal birşey. Ben alacağım şeyin sağlıklı ve ulaşılabilir olmasına bakarım. Yoksa Themeforest'tan son model bir tema alıp, her tarafını süsleyince asıl bana itici gelen o oluyor.
Yukarıda arkadaşlar bahsetmişler. Seçimlerden sonraya kaldı biraz sanırım ama e-ticaret olayına da güvenilirlik sertifikası dönemi başlıyor. Senin ürünün gıda olmasından ötürü çok sakat. Gıda sağlığı için bakanlıktan onay, vergi için ayrı onay, e-ticaret için başka bir onay...
Eğer aramalarda yerin iyileşir ve göze batarsa, büyük işletmeler seni kolayca şikayet eder ve bu tarz birşey her ne kadar masum görünse de emin ol para cezasıyla bile kurtaramazsın.
Özetle ben blog tema ile satışa olumsuz bakmıyorum. Temaya vereceğin parayı seo çalışmasına verirsin. Zaten ürün kendi reklamını da yapar zamanla. Son bahsettiğim kısmı da gözden kaçırmazsan kazançlı bir yatırım gibi görünüyor. Bol kazançlar.