Blogspot'tan sağlıklı satış yapılamayacağı yönündeki mesajlara katılmıyorum. Ürünlerini ve makalelerini düzgün yazar, müşteri memnuniyetine dair de birtakım görsel ve geri bildirim alırsan gayet de güzel satış yapılabilir. Bu tarz satışlar için Google + hesabı da oldukça faydalı olur. Otomotiv firmalarının bile bazılarının kendi sayfalarından önce Google+ sayfaları çıkıyor ilk sayfalarda.
Neticede sattığın şey doğal birşey. Ben alacağım şeyin sağlıklı ve ulaşılabilir olmasına bakarım. Yoksa Themeforest'tan son model bir tema alıp, her tarafını süsleyince asıl bana itici gelen o oluyor.
Yukarıda arkadaşlar bahsetmişler. Seçimlerden sonraya kaldı biraz sanırım ama e-ticaret olayına da güvenilirlik sertifikası dönemi başlıyor. Senin ürünün gıda olmasından ötürü çok sakat. Gıda sağlığı için bakanlıktan onay, vergi için ayrı onay, e-ticaret için başka bir onay...
Eğer aramalarda yerin iyileşir ve göze batarsa, büyük işletmeler seni kolayca şikayet eder ve bu tarz birşey her ne kadar masum görünse de emin ol para cezasıyla bile kurtaramazsın.
Özetle ben blog tema ile satışa olumsuz bakmıyorum. Temaya vereceğin parayı seo çalışmasına verirsin. Zaten ürün kendi reklamını da yapar zamanla. Son bahsettiğim kısmı da gözden kaçırmazsan kazançlı bir yatırım gibi görünüyor. Bol kazançlar.