Header'ına kurban :) O nasıl bir başlık hocam dev gibi. Sitenin açılması ortalama 4 saniye sürüyor. Optimizasyonlarla 3sn yaparsınız. Kolay gelsin.
Dün kullandığım tema gmetrix raporlarım +90 üstüydü. Bunu kuralı ve düzenlemeye başlayalı saatler oldu açıkçası. 3 saniye sürmeyeceğine eminim.
Ben burda sadece domaine yorum yapacam. Site normal bir blog, newspaper9 teması giydirilmiş. Logo olması lazım.
Domaini beğenmedim. Güzel niche yapılır ama hoşuma gitmiyor. Ama o sektörde önemli olan arama sonuçlarında çıkmak. Kullanıcılar pek takmaz, içerik onemli. Ama bana sorarsan sıradan bir blog.
Domaini beğenmedim. Güzel niche yapılır ama hoşuma gitmiyor. Ama o sektörde önemli olan arama sonuçlarında çıkmak. Kullanıcılar pek takmaz, içerik onemli. Ama bana sorarsan sıradan bir blog.
Domaini dediğiniz sebeplerle seçtim evet. Eski tema için olan logo buna hiç uymayınca default ayarlarından site ismini yazdım. Logo siparişi verdim bekliyorum. :)
Piyasadaki birçok siteye kıyasla temiz buldum hocam :)
Teşekkürler :)
seyitalidogan adlı üyeden alıntı
Öncelikle başarılar, site hızı için birkaç optimizasyon yapmanı öneriyorum.Pageloaderi kapat (aşağı indikçe yüklenen resimlerden bahsediyorum)
/category yapılarını panelden /kategori olarak değiştir.
resimlerin adlandırmasını mutlaka resim içeriğine göre yap (örneğin kargo-ile-evlere-is-veren-firmalar)
Anasayfanı mümkün olduğunda kısa tut, anasayfa boyutunu biraz düşür ki girişte site hızlansın.
Dediklerinizi uygulayacağım bu gece, sağolun tavsiyeler için.
Bu arada site google pagespeed'de 99 gibi bir puan alıyor masaüstü için ama elbette bir yanlışlık var bunda zira gmetrix ile tutmuyor. Bunun hakkında bir tavsiyeniz var mı?