lostyazilim
tr.link

Siyaset Forumu Tutar mı?

60 Mesajlar 6.793 Okunma
lstbozum
tr.link

meyrenamnil meyrenamnil Her şey çok güzel olsun. Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / K
  • Meslek Beslenme ve Diyetetik Öğrencis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** S**
  • Mesajlar 286
  • Beğeniler 81 / 56
  • Ticaret 0, (%0)
hiç bu işe girmeni önermem çünkü yapılan her yorumu denetlemek çok zor olur çünkü denetlenmesi şart olan bir konu
teknolojikforum

kişi bu mesajı beğendi.

KaliteliBeslenme.com da yöneticilerden biri...
wmaraci
reklam

esernet1 esernet1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 23 / 33
  • Ticaret 6, (%100)
reklama yüklenirsen iş görebilir

teknolojikforum teknolojikforum AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

MehmetYazar adlı üyeden alıntı

Ne kadar kargaşa o kadar reyting :D
Arkadaşlar diyor ya a partili b partililerin kategorisine girip pislik çıkartır.
Bu da forum sahibinin işine yarar :D

Aynen dediğiniz gibi bu bana çok yarar. İ*ne biri olsam. Gerekli yasal uyarıları yaparım, forum kurallarını yazarım. Hiç denetlemem. Birbirlerini yeyip dursunlar. :)

Google açısından yardımcı olur

Fazladan görüntülenme ve yorum olur. Fazladan konu olur. Daha ne isteyeyim. :)

Ancak böyle bir şey yapmayacam sanırım. Elimden geldiğince engellemeye çalışırım.

Ek Olarak:

esernet1 adlı üyeden alıntı

reklama yüklenirsen iş görebilir

Facebook siyaset sayfalarına reklam verebilirim. En çok o iş görür sanırım. :)

Ek Olarak:

mwt adlı üyeden alıntı

soru cevap olabilir

Teşekkürler. Onuda düşünüyorum. :)

Ek Olarak:

Denetlenirse büyümeden çözülür. Hem biraz tartışma çıkması bana yarar. :)

Klzmoon Klzmoon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek IU.UX / Motion graphic design
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 222 / 176
  • Ticaret 0, (%0)
Reklamı şu şekilde yapabilirsiniz, facebook gruplarında siyaset grupları mevcut oradan belli bir kitleyi çekmeyi başlarsanız bir yerden başlamış olursunuz.
teknolojikforum

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

Klzmoon adlı üyeden alıntı

Reklamı şu şekilde yapabilirsiniz, facebook gruplarında siyaset grupları mevcut oradan belli bir kitleyi çekmeyi başlarsanız bir yerden başlamış olursunuz.

Sağolun hocam o dediğinizi de yapacağım. Ancak reklam bütçesi ayırırım. Sayfalara reklam verirsem daha fazla bir kitle ziyaret edebilir.

FMH FMH tikky147design.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 17, (%100)
Bu iş sizi gerçekten yoracaktır. Facebook reklamları ile sizin istediğiniz kitleyi yakalayacağınızı sanmıyorum. Hit alır mı? alır gibime geliyor fakat küfürsüz ve seviyeli bir ortam sağlamayacaktır.

Bunun yanında gelir beklentiniz var ise ilk 1 yıl verdiğiniz reklamın parasını cebinizden ödeyeceğinizi düşünüyorum.

Tabii ki forum. Forum. Forum işi ekip işidir. Tek başınıza tahmin ettiğim kadarıyla zor olacaktır. 1-2 kişi değil de daha fazla ekip olursa iyi olur.

Bugün forumda ekip aranıyor diye konu açarsınız, moderatör yaparsınız. İlerleyen zamanlarda doğru düzgün bile ilgilenmez.

Ben bunları ayarlarım, para sorun değil. diyorsanız kurmanızı öneririm. Fakat,
Ekibim yok, para kazancı da isterim derseniz daha hızlı bir proje yapmanızı öneririm.
teknolojikforum

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

FMH adlı üyeden alıntı

Bu iş sizi gerçekten yoracaktır. Facebook reklamları ile sizin istediğiniz kitleyi yakalayacağınızı sanmıyorum. Hit alır mı? alır gibime geliyor fakat küfürsüz ve seviyeli bir ortam sağlamayacaktır.

Bunun yanında gelir beklentiniz var ise ilk 1 yıl verdiğiniz reklamın parasını cebinizden ödeyeceğinizi düşünüyorum.

Tabii ki forum. Forum. Forum işi ekip işidir. Tek başınıza tahmin ettiğim kadarıyla zor olacaktır. 1-2 kişi değil de daha fazla ekip olursa iyi olur.

Bugün forumda ekip aranıyor diye konu açarsınız, moderatör yaparsınız. İlerleyen zamanlarda doğru düzgün bile ilgilenmez.

Ben bunları ayarlarım, para sorun değil. diyorsanız kurmanızı öneririm. Fakat,
Ekibim yok, para kazancı da isterim derseniz daha hızlı bir proje yapmanızı öneririm.

Açıkçası daha çabuk tutan bir proje isterim ancak eğer bu proje geç olsa da sağlam tutacaksa yapmak isterim. Para konusu bir miktara kadar sıkıntı değil ancak reklam içim de 5 bin tl falan harcayamam. Duruma bi bakalım. Ona göre karar vereceğim.

Teşekkürler. :)

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Siyasi forum tabi ki tutar. Ancak idare etmek, paralı askerlerle olacak iş değil.
Güvenilir bir ekibiniz olmalı.

Üyelerin gizliliğinin garanti edilmesi çok önemli. Bunun için yabancı sunucu, SSL ve ip maskeleme (CloudFlare olabilir) kullanımı ve en önemlisi TİB'den gelecek baskılara direnecek cesaret lazım.

Bilişim Hukuku'ndan anlamanız veya bir hukuk danışmanı lazım.

Gelecek, hack, DDoS, SYN gibi ataklara karşı güvenli bir sunucu ve sürekli bunların takibi lazım.

Foruma girip provokasyon yaratmaya çalışacak olanları hızlı tespit edebilecek, zeki bir ekip lazım.

Tutar da bunları yapabilecek gönüllü bir ekip gerekiyor işte...
teknolojikforum

kişi bu mesajı beğendi.

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
Biz daha adam akıllı bi konu üzerinde tartışmazken fikirlerimizi küfürlerle ana bacı söverek anlatırken siz gidip forum açacaksınız helal olsun ne diyim. Diyorsunuz ya şu kişi bu foruma giremeyecek bende giderim o partiye fake hesap açarım banlarsiniz tamam iki dakka da ip değiştiririm. Şöyle bi şey düşünün günlük 50 kişi böyle yapıyor nasıl mücadele edeceksiniz. Saldırıyı da unutmamak aaa bak şurda x partisi üyeleri var hemen bi siteye ddos hack yapalım unutmayın hacklenmeyecek site yoktur. Ayrıca biliyorsunuz özgür medya diye bi şey yol bu ülke de valla bi iki kişinin şikayetiyle twitter gibi her yerden banlanirsiniz. Üstüne terör örgütü kurmaktan ve yardım etmekten içeri girmez misiniz Türkiye de bahaneden bol ne var ki. Mod ların tarafsız olması gerekir ama tarafsızlık diye bi şey yoktur mutlaka her aslanın gönlünde yatan bi parti vardır. Arkanız sağlam olması gerekir. Yani açıkçası adam akıllı biz bir konu üzerinde bile tartışma yapamazken siyasi forum kurulacak ne diyim. Ama şunu bilin bizim milletimiz hemen galayana geliyor o site gider iki günde bir kez daha düşünün.

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

sterk adlı üyeden alıntı

Biz daha adam akıllı bi konu üzerinde tartışmazken fikirlerimizi küfürlerle ana bacı söverek anlatırken siz gidip forum açacaksınız helal olsun ne diyim. Diyorsunuz ya şu kişi bu foruma giremeyecek bende giderim o partiye fake hesap açarım banlarsiniz tamam iki dakka da ip değiştiririm. Şöyle bi şey düşünün günlük 50 kişi böyle yapıyor nasıl mücadele edeceksiniz. Saldırıyı da unutmamak aaa bak şurda x partisi üyeleri var hemen bi siteye ddos hack yapalım unutmayın hacklenmeyecek site yoktur. Ayrıca biliyorsunuz özgür medya diye bi şey yol bu ülke de valla bi iki kişinin şikayetiyle twitter gibi her yerden banlanirsiniz. Üstüne terör örgütü kurmaktan ve yardım etmekten içeri girmez misiniz Türkiye de bahaneden bol ne var ki. Mod ların tarafsız olması gerekir ama tarafsızlık diye bi şey yoktur mutlaka her aslanın gönlünde yatan bi parti vardır. Arkanız sağlam olması gerekir. Yani açıkçası adam akıllı biz bir konu üzerinde bile tartışma yapamazken siyasi forum kurulacak ne diyim. Ama şunu bilin bizim milletimiz hemen galayana geliyor o site gider iki günde bir kez daha düşünün.

Yorumunuza teşekkür ederim. Ancak bu konuda çok fazla abarttığınızı düşünüyorum. Ancak dediğiniz şeylerin başıma gelme ihtimali var. O kadar yoğunluk olacağını düşünmüyorum açıkçası

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al