-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birçok girişimcinin(kendimde dahil) başlamadan biten serüvenlerine şahidim. Öyle bir şey olmalı ki hiç kimse yapmamış öyle bir şey olmalı ki kimse duymamış bir proje lazım mesela bana..Webrazzi girişimler bölümü bana bunu da versin lütfen :))
Ben sektör analizi yaparken neler trend", "neler kazandırır" olarak analiz edip işe yönelmem. Ben bu sektörü seviyorum ve ben bunda en iyisi olmalıyım diye düşünürüm. Ona göre projelendirip ona göre hareket ederim Başarı mı? O senin nasibinde varsa olur.
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mecanique hocam öyle de biz web projelerini ileride arkamızı sağlama almak için yapıyoruz yani en azından benim kafam bu yönde
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi konuda sağlama alacaksın? Projem bu aha da web sitem mi diyeceksin? Aynı tür projelerden oluşan web ya da real sektörlerden hepsi mi başarılı oluyor? N kadar zengin tanıdıysam hep tırnağı ile kazımıştır ve o eski günlerini anlatır üstelik bunlar çok cimridir :))
Ben sadece web için konuşmamıştım genelleme yapmıştım. Web'de de başarılı olmak için sabır, şans, sevgi, emek gerekmiyor mu?
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Mobil Yazılım ile ilgili her şey: Telefonlar artık hiç yanımızdan ayrılmıyor. İnsanların hayatına değer katan özgün benzersiz uygulamalar tutar. Çok ileride her şeyimizi cep telefonuyla yapabileceğiz. Atıyorum garaj kapısını telefonun bir tuşuyla açmak gibi.
Video ile ilgili her şey: İnsanlar artık okumayı sevmiyor. Görsellik ön planda. Video hazırlama montaj, drone ...vs
inan16
Web & Oyun Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web & Oyun Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle yazılım ve yapay zeka sektörü.3-4 yıl içindeki gelişmeler demişsiniz ancak 3-4 yıl sonra görün yapay zeka nerelerde olacak.Yapay zeka çalışmalarını takip etmenizi öneriyorum.Yapay zekada direkt olarak yazılıma giriyor.Gelecek devir insanın yaratıcı olduğu devir olacaktır.
Sonrası ise moore yasasıyla doğru orantılı zaten sürekli gelişen teknolojidir.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Sağlık sektörü diyorum ben. Git gide sağlığımız bozuluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Biyoteknoloji. Hem de tamamiyle.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gelecek herzaman üretimde ve teknolijidedir tabi bunun yanında olmazsa olmazlardan tarımdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam tarim eskide kaldi artik
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
inan16 adlı üyeden alıntı
Kesinlikle yazılım ve yapay zeka sektörü.3-4 yıl içindeki gelişmeler demişsiniz ancak 3-4 yıl sonra görün yapay zeka nerelerde olacak.Yapay zeka çalışmalarını takip etmenizi öneriyorum.Yapay zekada direkt olarak yazılıma giriyor.Gelecek devir insanın yaratıcı olduğu devir olacaktır.
Sonrası ise moore yasasıyla doğru orantılı zaten sürekli gelişen teknolojidir.
Hocam oradaki 3 4 yildan kastik yapay zekanin daha zamani var en azindan biz goremeyiz o gelisimleri gunluk yasamda buyuk firmalar kullanir yine simdiki oldugu gibi