Bu soru ile varmak istediğin nokta sanırım o yöne doğu bir yatırım yapacaksın gibi algıladım.
Hiç belli değil. Müneccim olmak lazım :)) Yani şu sektör olur diyemezsin sadece varsayımlarda bulunabilirsin. Hoca Nasreddin gibi ya tutarsa diyebiliriz.
Bence o android için ilk girişimler/girişimciler sevdiklerinden dolayı başarılı oldular. Önce sevmek gerekiyor..
hocam instagram yıllar öncesinden tasarlanmış sadece yazılacak yeri bekliyordu mesela sevdiği için mi yapıldı sizce bu uygulama yeri geldiği için bence sevmekten çok kar amacı güdüldü ve başarılıda oldular çünkü biliyorlardı telefonların devrim yaratacağını + olarak yatırım konusu değil bu öylece sektör ölçmek ben mesela hizmet sektörünün ileryeceğini düşünüyorum webrazziyi de takip ederseniz gelişen ve yatırım alan projelerin çoğu hizmet sektöründe ve seri ilan sektöründedir.
sosyal medyanın liderlerinden facebook faaliyete geçmeden ve geçtiğinde de aynı türde siteler vardı. Fakat azim başarı ve sevgini katarsan başarılı olursun. Bu sadece web dünyasında değil bir yemek yaparken dahi böyledir.
Webrazzi ya da benzerleri geleceği bilemezler sadece varsayımda bulunabilirler. Seri ilanları örnek alalım yatırım yaptık diyelim (hani webrazzi diyor ya) insta gibi tutmazsa ne olacak? O şirketlerin sadece bu tarz yatırımlar için stratejistleri bulunur bu teknoloji şirketlerinin dışında tüm sektörlerde vardır. Çalışırlar ve bakarlar neler trend nerelerden sömürürüz diye. Şimdi şu sektör patlar dersek bunun için nasıl bir garanti verebiliriz? Kimse bu tarz konularda otoriter değildir Webrazzi bile..
Bir çok alanla ilişkili teknolojinin gelişmesiyle temelinde yatan ayrılıkçılık daha fazla değer bulacaktır. Birde gelişen bir al an var ki o da kişisel e-ticaret sitelerinin artı si.
sosyal medyanın liderlerinden facebook faaliyete geçmeden ve geçtiğinde de aynı türde siteler vardı. Fakat azim başarı ve sevgini katarsan başarılı olursun. Bu sadece web dünyasında değil bir yemek yaparken dahi böyledir.
Webrazzi ya da benzerleri geleceği bilemezler sadece varsayımda bulunabilirler. Seri ilanları örnek alalım yatırım yaptık diyelim (hani webrazzi diyor ya) insta gibi tutmazsa ne olacak? O şirketlerin sadece bu tarz yatırımlar için stratejistleri bulunur bu teknoloji şirketlerinin dışında tüm sektörlerde vardır. Çalışırlar ve bakarlar neler trend nerelerden sömürürüz diye. Şimdi şu sektör patlar dersek bunun için nasıl bir garanti verebiliriz? Kimse bu tarz konularda otoriter değildir Webrazzi bile..
Hocam sektor analizi yaparken baktigim web sitelerimden birisidir burada benim soyledigim diklat ederseniz tum alanlarda artma oluyor web projeleri icn ama hizmet sektorundeki buyume cok hizli oluyor dikkat ederseniz. Web razzide bunu yazmis demiyorum girisimler bolumundeki onlara gelen projelerin sektorlerini inceleyerek bu kanidayim