-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
AB düzeyinde bir sosyal ağ projesinin türkiye yöneticiliği teklifini almıştım. Proje ne aşamada, öğreneyim duruma göre sizinle görüşürüm seve seve.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer ki sosyal ağ olarak facebook ve twitter'dan tamamen farklı ve onlardan daha sosyal olunabilecek bir ortam yaratırsanız sitenin tutmaması için hiçbir neden olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaşlar bırakında adam işini yapsın evet facebook , twitter gibi büyük siteler var önünde hangimiz istemeyiz bir Türk girişimci bir yerlere gelmesini... sistem açılsın hertürlü desteği vereceğim ben.. bırakın açsın eğer gelecek beklemese bu kadar harcamayı yapmaz inanç önemli
Gerçekler zor ama olacağına inanıyorum.
Rakiplerin zor kolay gelsin.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle belirtmek isterim ki bir şeyler yapmak için büyümeyi beklememeli. Ancak kişi de haddini aşmamalı. 6 yaşındaki birinin evlenmek istemesi gibi. Projeyi ele alırsak;
- Öncelikle hedefinizi belirlemelisiniz.
- Alan adı hedef kitleyi kapsamalı.
Projede bir ciddiyet göremedim. Sözleşme ve hukuksal işlemler demişsiniz de ancak bunlar yeterli değil. Ekipmanda yer alacak şahıslar ne derece birbirlerinden haberdar olacaklar? Aynı ortamda çalışabilecekler mi? Bence ilk olarak ekipman için çalışma yeri ayarlanmalı. Uzaktan desteklerle bu projenin tutacağına inanmıyorum. Ama yok amacımız sadece elden tutmak diyorsanız hak veririm. Başarılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sadece fikriniz ile fikrimin aynı olabileceğini düşündüğümden soruyorum . Bir gelişme var mı ? Proje yapılıyormu vazmı geçildi ? Domain buldunuz mu ? Gerçekten merak ettim , paylaşırsanız en azından eleştirilere de bir cevap niteliği taşır. Sizin gibi düşünenlere de örnek olur