"Yapılacak her şey yapıldı ve yapılacak bir şey kalmadı" diye düşünmek ufkunuzun dar olduğunu gösterir. Bana kalırsa yapılabilecek şeylerin daha yarısı bile yapılmadı. Bunda kimsenin aklına gelmemesinin yanı sıra teknolojik imkanlarında payı var.

Benimde maddi ve ekipsel imkanlarım olması durumunda dünyada çok popüler olan bir sitenin Türk versiyonunu yapma isteğim var. Fakat şu anda imkansızlıklar yüzünden hayata geçiremiyorum. Şimdi açıklamama nedenim ise bir gün imkanımın olacağına dair umudumdur. Aynı şekilde bir çok arkadaşta bu ve bunun gibi nedenlerle kafalarındaki projeleri açıklamazlar.

10 bin dolarcık verince paylaşan olur çünkü kafalarında ki proje 10 bin dolar getirecek mi getirmeyecek mi bilinmiyor ama açıklayınca 10 bin dolar geleceği garanti ve bu birazda ihtiyaç meselesi. Yani garantici düşünmenin ve ihtiyaçların bir sonucu. Aynı şekilde Google'da ilk başlarda İngiltere'ye yatırımcı aramaya gittiklerinde, yatırımcıların 2 milyon dolar vermeleri durumunda Google'ı satmayı düşünmüşler ;)