-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1k lık işi 100 tl ye yaptırmaya kalkarsanız olacağı budur.
1 işin fiyatı vardır. Bu fiyatı vermeniz gerekli.Hakedene hakkettiği işi vermezseniz sonuçlarına katlanırsınız.
Bu sebepten bazen dönüp kendimizede bakmamız lazım.
Bende freelance iş yapıyorum hemde yaptırıyorum.
İstediğim ücreti kabul etmezse yapmıyorum.
İş vericeğim kişinin istediği fiyatı karşılayamayacaksam onuda boşuna yormuyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Uzman
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gerçekte hayatta inşaat ustası neyse
sanal hayatta freelancer iş yapanlar öyle gözümde
bir de herkesin amacı çok kolay oturduğum yerde para kazanmak olduğunu düşünürsen
liseli veletler bile seo uzmanı bilmem grafik tasarımcısı olarak piyasa da iş yapmaya çalıştığı için mallesef
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence bunun en büyük sebeplerinden birisi işin ucuzuna kaçmaktan kaynaklanıyor. Taban fiyattan makale yazar adam sırf kelime tamamlamak için tekrarlayan cümleler vesaire, fakat adama 3 tl verseniz 100 kelime adetine bakın nasıl özenle hazırlayacak işi kaybetmemek için. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar bionluk gibi parayı direkt hesaba göndermeyen geri alabileceğiniz sistemler kullanın, *** gibi sitelerden iş ilanı açanların yarısı **************, bu tip insalar bionlukda da var; akşam bir konu daha açacağım bu **************larla ilgili. komisyon vermeyelim diye ağlarlar sakın acımayın, işi 4x4'lük teslim alana kadar onay vermeyin, böyle bu insanlar sistemden temizlenecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Bence çözüm örnek olarak wmaracinin aracilik sistemi olmali alici satici onay verince para transferi sağlanmali
Webfaresi.net Beklerim