52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Eğer herkesin yapıp paylaşabileceği bir script yapılırsa, güvenli ödeme için havuz oluşturulursa bu tutar hatta ek sistemler geliştirirsiniz. Şahsen ben üye olup kullanmak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Eğer herkesin yapıp paylaşabileceği bir script yapılırsa, güvenli ödeme için havuz oluşturulursa bu tutar hatta ek sistemler geliştirirsiniz. Şahsen ben üye olup kullanmak isterim.
Arkadaşlarımın ve benim web ile ilgili işlerle içli dışlıyız zaten. Havuz sistemi için (eğer ödeme olursa çünkü ücretsiz vermeyi düşünüyoruz) geliştirdiğimiz bir eklenti var wordpress için paypal ile çalışıyor şu an sadece. Onu kullanabiliriz tabi. Makaleleri almak için üyelik düşünüyoruz şimdilik. Sistem olarak ilk başlarda wordpress kullanmayı düşünüyoruz şimdilik. en azından ilk başlarda. Makaleleri ise bilgisayarlarımızda tutmayı düşünüyoruz. Gönderirken de wetransfer tarzı birşey kuracağız site alt domainine. Mail Gönderim yapacağız 3-4 gün süre olacak indirmesi için süre dolunca dosya yükledğimiz hosttan silinecek tabi pc de duracak
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
İhtiyacı olan arkadaşlar için özellikle güzel bir proje olacaktır. Ancak bunu kötüye kullanarak maddi durumunu deşifre etmeden menfaat ve çıkarları için yaklaşanları da düşünmek gerekiyor. Hak yemek haksızlığa uğratmak bir çok konu söz konusu olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İhtiyacı olan arkadaşlar için özellikle güzel bir proje olacaktır. Ancak bunu kötüye kullanarak maddi durumunu deşifre etmeden menfaat ve çıkarları için yaklaşanları da düşünmek gerekiyor. Hak yemek haksızlığa uğratmak bir çok konu söz konusu olacaktır.
Cümlelerinizi biraz açar msıınız? örnek verebilir misiniz?
Bizden ücretsiz olarak alıp sonra ücretli olarak o makaleyi satarlar şeklinde ise düşünceniz onu engellemek bir yöntem tabiki arıyoruz
makaleyi vereceğimiz zaman paylaşacağı siteyi ve adresi vermek koşuluyla vermeyi düşünüyoruz şimdilik şu anlık aklımıza gelen düşünce bu.
Bir fikriniz varsa ya da öneriniz varsa paylaşabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam makale şavaşlarına şahit olursunuz. Bence hocam yeni açılan bloglara gibi kısıtlandırmanız gerekir. Yoksa başa çıkamazsınız benden söylemesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Tam onu söyleyecektim, konuda belirtseydiniz daha iyiydi. Hatta herkese açık olsun, dileyen göndersin. Önce "ben kaptım" butonu koyulsun. O butona kim bastıysa ona açık kalsın, diğer ziyretçilere ve üyelere kapansın mesela. veya belli sınırda gösterilebilir. dikkat çekmesi açısından.
Tutabilir, hayırlısı olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Neleroldu.Net
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Güzel fikir tebrikler öncelikle.
Ancak yukarıda belirten bir arkadaş olmuş. Elinizdeki arşivde 1000 tane özgün yazınız var.Bunu koydunuz direk şimdilik sorun olmaz lakin siteye giren herkez özgün makale isticek her isteyene bi makale verirsen günlük siteye giriş yapan ziyaretçi sayısı kadar ortalama makale yazmanız lazım ki istediğinizi tutturabilirsiniz.
birde çok zahmetli bir iş olacak. günlük 100 kişi girse sitenize 100ü de alsa makalenizi bunları kaldırmak ,yerlerini doldurmak felan felan :) Ben bunları yazarken yoruldum siz yaparken Düşünemiyorum :)
Diceğim şudur kısacası ; Her ziyaretçi özgün makaleniz için sitenize girecek , girdiğinde de bulamazsa siteye bir daha girmez düşüncesindeyim.
Yanlış yazdığımız birşey varsa affola Kolay gelsin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Senarist/yazar/icerik editoru
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
İnşaallah tutar, Sitem için, sabırsızlıkla bekliyorum sitenizi. Üyelerinizden biri de ben olurum :)
umayya40@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Saçma hocam. Talebi karşılamanız mümkün değil. Herkesin makaleye ihtiyacı var ve talebi karşılamak için yüzlerce kişinin her gün onlarca makale yazması lazım. Yani sen oraya bir makale koyduğunda saniyesinde gidecek o zaten. Diğer girecek kişiler girdiklerinde bir şey bulamayacaklar. Böyle bir fikrin tutma ihtimali yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İsterseniz bende 1 makale yazarım haftada arkadaş olarak ekleyin siteyi kurunca pm atarsınız yardımcı olurum :)
Ek Olarak: Hatta sizin için haftada 3-4 makale yazarım yeter ki yılmayın :)
http://baglamanotalari.com
Atahan UZUN