lostyazilim

Ücretsiz Makale Sitesi açmayı düşünüyoruz Sizce Nasıl?

47 Mesajlar 5.087 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
makaleyi 1 liradan satın bari, sene sonuna host domain paranız çıksın

wmaraci
reklam

Saxlorn Saxlorn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 53 / 40
  • Ticaret 0, (%0)
Suistimal edilebilir.

mchtylmz149 mchtylmz149 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 39 / 53
  • Ticaret 7, (%100)
Tam onu söyleyecektim, konuda belirtseydiniz daha iyiydi. Hatta herkese açık olsun, dileyen göndersin. Önce "ben kaptım" butonu koyulsun. O butona kim bastıysa ona açık kalsın, diğer ziyretçilere ve üyelere kapansın mesela. veya belli sınırda gösterilebilir. dikkat çekmesi açısından.

Tutabilir, hayırlısı olsun.

Hocam makale şavaşlarına şahit olursunuz. Bence hocam yeni açılan bloglara gibi kısıtlandırmanız gerekir. Yoksa başa çıkamazsınız benden söylemesi.
Yorumlarınız için Teşekkürler
Bu tarz bir buton yer alacak makale yani yazıyı sadece 1 kişi (yani ilk gören ilk farkeden) indirebilecek ya da görüntüleme hakkına sahip olacak ondan yazı paylaşıma kapatılacak bu şekilde düşünüyoruz önerileriniz var mı?

Ek Olarak: Güzel fikir tebrikler öncelikle.
Ancak yukarıda belirten bir arkadaş olmuş. Elinizdeki arşivde 1000 tane özgün yazınız var.Bunu koydunuz direk şimdilik sorun olmaz lakin siteye giren herkez özgün makale isticek her isteyene bi makale verirsen günlük siteye giriş yapan ziyaretçi sayısı kadar ortalama makale yazmanız lazım ki istediğinizi tutturabilirsiniz.
birde çok zahmetli bir iş olacak. günlük 100 kişi girse sitenize 100ü de alsa makalenizi bunları kaldırmak ,yerlerini doldurmak felan felan Ben bunları yazarken yoruldum siz yaparken Düşünemiyorum

Diceğim şudur kısacası ; Her ziyaretçi özgün makaleniz için sitenize girecek , girdiğinde de bulamazsa siteye bir daha girmez düşüncesindeyim.

Yanlış yazdığımız birşey varsa affola Kolay gelsin

Yorumunuz Teşekkürler
Elimizde arşiv var tabiki belirli bir ölçüde şöyle söyliyeyim şu an ilk haftasında bile günde en az 20 yazı girecek arşiv ve yazar sayımız var Zamanla da giderek artacak diye düşünüyorum
Bu konuyu ayrıntılı olarak düşünüyoruz her açıdan teşekkürler

İnşaallah tutar, Sitem için, sabırsızlıkla bekliyorum sitenizi. Üyelerinizden biri de ben olurum
Yorumunuz için Teşekkürler Açıldığında burada paylaşım olacak

Saçma hocam. Talebi karşılamanız mümkün değil. Herkesin makaleye ihtiyacı var ve talebi karşılamak için yüzlerce kişinin her gün onlarca makale yazması lazım. Yani sen oraya bir makale koyduğunda saniyesinde gidecek o zaten. Diğer girecek kişiler girdiklerinde bir şey bulamayacaklar. Böyle bir fikrin tutma ihtimali yok.
Yorumunuz için Teşekkürler Diğer üyeler girdiklerinde bişey bulamazlar için şöyle söyliyeyim
bunun çözümü için birkaç fikir var değenlendiriyoruz bu haftasonu toplanıp bu tür konularda ne yapabileceğimizi konuşacağız.. Teşekkürler

Yorumlarınız için Teşekkürler İlk başlardan eksiklerimizi mutlaka olacaktır gün geçtikçe daha iyi olabilmek için çalışıyoruz Önerileriniz varsa belirtiniz lütfen..
Teşekkürler

Ek Olarak: Suistimal edilebilir.
Yorumunuz için Teşekkürler

makaleyi 1 liradan satın bari, sene sonuna host domain paranız çıksın
Yorumunuz için Teşekkürler Şu anlık ücretsiz olacak yani en azından %90ını ücretsiz olacak bazı özel hizmetler ücretli olabilir (örneğin; ürün tanıtım yazısı, inceleme yazıları vb. bunlarda belki ücretli olabilir şu an belli değil haftasonu toplanacağız konuşacağız o zaman belli olacak kesin detaylar..
Teşekkürler

basymgroup basymgroup Parabol Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 871
  • Beğeniler 70 / 257
  • Ticaret 10, (%100)
Aslında ilk başta bu projeye tutmaz dedim. Ama üye sayısını arttırdıkça (ki bayağı artacaktır, nerde beleş oraya yerleş tümcesini kullanan millet olarak) mesela 2-3 sene sonra paralıya dönülebilir. Makalelerin kalitesi önemli.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 39 / 53
  • Ticaret 7, (%100)
Arkadaşlar herkesin kurban bayramı mübarek olsun öncelikle..
Bu proje 4-5 kişilik bir ekibimiz var yönetmek için. Bu konuda ekip ile konuştuk bazı değişiklikler yaptık. Bunlar, kuracağımız site her gün günde 3-4 tane özgün yazı verecek.
Bu özgün yazıları alabilmek için ise siteye üye olmak gerekecek
Bunun dışında yani ücretsiz makalelerin dışında makale satışı da olacak (yazar olmak isteyenleri bekleriz) Ama her gün günlük olarak 3-4 tane makale verilecek üye olanlara ücretsiz olarak.
Ücretli makaleleri ise üye olanlar hesabına kredi yükleyerek alabilecekler.
Üye olan herkese de 10 TL kredi hesabına hediye olarak yüklenecek.
Bu konuda daha başka önerileriniz var mı? Düşüncelerini paylaşır mısınız bizimle?
Herkese İyi Bayramlar

mbaydemir mbaydemir https://sapkalimi.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WEBMASTER
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 802
  • Beğeniler 168 / 128
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam iyi fikir, güzel fikir. Tutar da.. Ama sizin canınızın bir süre sonra sıkılacağını görür gibiyim :) o yüzden bir bedeli olması bizler için bu projenin devam etmesi açısından, sizin için de projenizin yürümesi ve belli bir gelir sağlamanız açısından iyi olur diye düşünüyorum. :)

Adonise Adonise . Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 48 / 56
  • Ticaret 4, (%75)
Bence gayet güzel bir fikir gerçekleştirirseniz tutar

• Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 39 / 53
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam iyi fikir, güzel fikir. Tutar da.. Ama sizin canınızın bir süre sonra sıkılacağını görür gibiyim o yüzden bir bedeli olması bizler için bu projenin devam etmesi açısından, sizin için de projenizin yürümesi ve belli bir gelir sağlamanız açısından iyi olur diye düşünüyorum.
Teşekkürler biraz can sıkılacağı projenin devamı değil ekiple anlaşamadığımız bikaç nokta var onlarda bayram sonrası çzöülecek ve başlayacaz yapmaya..

Bence gayet güzel bir fikir gerçekleştirirseniz tutar
Teşekkürler...

krm35 krm35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
benım gibi yeni başlıyanlar için çok yararlı bi konu olur

www.kerimcancetin.com

• Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 39 / 53
  • Ticaret 7, (%100)
benım gibi yeni başlıyanlar için çok yararlı bi konu olur
Teşekkürler inş en kısa sürede başlayacak proje işlemeye.. Başladığında burada duyuracağız zaten

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al