-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İyi Günler
Arkadaşlar biz 3 arkadaş ücretsiz makale paylaşımı için site açmayı düşünüyoruz.
Yazdığımız makaleleri siteye yüklemeyeceğiz word halinde bilgisayarlarımızda duracak. Siteye sadece konu başlıklarını yazacağız ve isteyen arkadaşlara da mail yoluyla ücretsiz vereceğiz. Arkadaşlarımdan biri Türkçe Öğretmenliği ve biri de Edebiyat okuyor. Bende İngilizce bölümde okuyorum. İki arkadaşım yaklaşık 1 yıldır düzenli makale yazıyor ben de birkaç ay oldu İngilizce makale yazmaya başlayalı. Biz bunu bir çıkar amaçlı değil sadece yardım amaçlı yapmak istiyoruz. Zaten fakülte ve üniversitesinde de editör olarak da çalışıyoruz. Her birimiz hafta da 1 makale yazsak zaten haftada 3 makale yapıyor. Bunları da paylaşmak isteyen olursa ücretsiz vermek istiyoruz sadece paylaştığı adresi bilmemiz koşuluyla.
Ne Dersiniz? Fikir nasıl değerlendirir misiniz?
"Makaleler en düşük 300 kelimelik olacak."
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
İhtiyacıİhtiyacı olanlar için biçilmiş kaftan , güzel bir proje . yararlanmak isterim bende :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
domain host sponsoru olurum bu güzel fikir için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Karşılığını almayınca ne zamana kadar yürür bu fikir bilemiyorum. Karşılıksız değil de piyasadan daha ucuza satmayı deneyin. Hem projeyi yürütür hem de karşılığını aldıkça daha da makale yazma isteğiniz gelir
3 kişi bu mesajı beğendi.
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
saçma bir fikir, kusura bakma.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ayrıca sitemde yayınlamayı isterim ben de. Ücretli ücretsiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İhtiyacıİhtiyacı olanlar için biçilmiş kaftan , güzel bir proje . yararlanmak isterim bende
Teşekkürler yakında siteyi açacağız kurban sonrası inş buradan bilgi veririm ..
domain host sponsoru olurum bu güzel fikir için
Domain ve host sponsorlarımız editörlüğünü de yaptığımız üniversite olacak proje ile inş eğer proje olarak olmazsa kendimiz sağlayacağız zaten bir firmadan daha önce aldığım bayi hosting paketim var Teşekkürler
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitene 5k ziyaretçi girdiyse bunların hepsi için daha önce paylaşılmamış 5k makale olmuş olması lazım. tekrar düşün şimdi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Karşılığını almayınca ne zamana kadar yürür bu fikir bilemiyorum. Karşılıksız değil de piyasadan daha ucuza satmayı deneyin. Hem projeyi yürütür hem de karşılığını aldıkça daha da makale yazma isteğiniz gelir
Üniversite de editörlük yaptığımız ve birkaç diğer üniversite de onaylanan sosyal projelerimiz var onlardan kazanç sağlıyoruz bundan reklamlar dışında kazanç sağlamayı düşünmüyoruz
Ek Olarak: saçma bir fikir, kusura bakma.
Her fikre saygım var teşekkürler
Ek Olarak: sitene 5k ziyaretçi girdiyse bunların hepsi için daha önce paylaşılmamış 5k makale olmuş olması lazım. tekrar düşün şimdi
mail yoluyla bu yüzden göndereceğiz paylaştığımız verdiğimiz makaleyi kaldıracağız ya da paylaşıma kapatağız elimizde zaten belli bir arşiv var. Bir de bizimle birlikte yazmaya başlayacak 2 arkadaşımız da var haftalık 6 yeni yazı paylaşımı olacak rahatlıkla. Verdiklerimizi kaldıracağız
Ek Olarak: İnşAllah başarılı olursunuz Bana özel oalrak makale yazmak isterseniz çok memnun olurum.
Şimdilik özel olarak yazmayı düşünmüyoruz. Teşekkürler
Ek Olarak:
sitene 5k ziyaretçi girdiyse bunların hepsi için daha önce paylaşılmamış 5k makale olmuş olması lazım. tekrar düşün şimdi
Elimizde belli bir miktarda arşivimiz var bu arşivle birlikte yeni olmadığımız için ve bir yere akale yazmadığımız için haftada her kişi 2 tane makale rahatlıkla yazabilir bir de iyi olduğumuz konularda olacağı için makaleler hızlı yazılacak yani haftada toplam 10 makale siteye yüklenebilir
Ek Olarak: Bir de domain tavsiyeniz ne olur?