Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Merhabalar şimdi aklıma takılan bir soru varda nasıl acıklasam :
Birisi makaleyi 1 tlden satıyor 5 makalede 5 TL alıyor
Ben makaleyi 50 kurustan satıyorum 10 makalede 5 tl alıyorum .
Şimdi hangimiz daha iyi yapmıs oluyoruz?
Biraz mantıksız gibi bir soru ama aklıma takılıyor bir türlü cözemedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Doğru yapan 100 kelimeyi 1 tl ye satan kişi bence. Siz standartlaşmış bir piyasa fiyatı ile oynamaya çalışıyorsunuz. Ticarette bu esnaflığa sığmaz aslında.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
android uygulama yazıyoruz, normalde en basiti 50tl dir. ama adam tüm işleri ben alayım diye gelip 20tl ye yazıyor. en fazla 3-4 iş alıyor oda. ama ne oluyor. bundan sonra müşteri bir uygulamaya 20tl den fazla vermiyor. başka biri gelip 10 liraya yazayım diyor. fiyat 10 liraya düşüyor. oda 5 uygulama yazıp 50 lira alıyor. oysa fiyatı kırmasa 250 alacaktı.
yapılan işin bedeli düşüyor ve o iş emekten çok sömürüye dönüşüyor. javaydı, androiddi kolay öğrenmedik.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ÖĞRETMEN
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
makale yazarı olarak cevap vereyim ;
Ben profesyonel olarak bu işi yapıyorum. Birçok arkadaşımıza yazılarımı gönderdim ve şuana kadar tüm platformlarda 2k yazı hazırlamışım neredeyse.
Günde ortalama 15k kelime yazıyorum. Bu kadar yazının içinde tek bir defa düzenleme teklifi gelmez mi gelmedi. Fiyat ne kadar 100k=1
Ayrıca Hakkımızda gibi kurumsal yazılar hazırlıyorum, o zaman 100k=2 hatta bazen 100k=3 oluyor.
Forumdan bir meslektaşım örnek talep etti yolladım, çok beğendi. Kitap yazıyorum, bildiğiniz kitap.
Forumda o kadar iş yaptım 8.75 tuttu sen 8 yolla deyince 7 olsun diyenler var 1tl için uyanıklık yapıyorlar. Hepsine de hediyem olsun dedim para almadım işi kestim . Hala yazıyorlar önce para gönderelim sonra yaz hocam diye ama kabul etmiyorum.
Demek istediğim yazına güveniyorsan 5tl desen bile canın sağolsun hocam diyorlar.
Burada kaçtan sattığın önemli değil, zamanın varsa 10kuruştan sat istersen, yaz yaz sat. Ama zamanın yoksa 1 idealdir. Benim yazdıklarım kesinlikle 1 in üstünde ama standart belli. Özel hazırlıklar için ekstraları ekliyorum. Kalitene güveniyorsan zaten sürekli işler yaparsın bırakmazlar.
Son olarak isim vermeden bir şey demek istiyorum. 1 TL den makale yazdırırken dikkat edin, birileri 1tl ye satıyor ama kendi ekibine 50kuruşa yazdırıyor. Ben hala paramı alamadım yakında açıklayacağım isimlerini. Dikkat ederseniz memnun olurum.