makale yazarı olarak cevap vereyim ;

Ben profesyonel olarak bu işi yapıyorum. Birçok arkadaşımıza yazılarımı gönderdim ve şuana kadar tüm platformlarda 2k yazı hazırlamışım neredeyse.

Günde ortalama 15k kelime yazıyorum. Bu kadar yazının içinde tek bir defa düzenleme teklifi gelmez mi gelmedi. Fiyat ne kadar 100k=1

Ayrıca Hakkımızda gibi kurumsal yazılar hazırlıyorum, o zaman 100k=2 hatta bazen 100k=3 oluyor.

Forumdan bir meslektaşım örnek talep etti yolladım, çok beğendi. Kitap yazıyorum, bildiğiniz kitap.
Forumda o kadar iş yaptım 8.75 tuttu sen 8 yolla deyince 7 olsun diyenler var 1tl için uyanıklık yapıyorlar. Hepsine de hediyem olsun dedim para almadım işi kestim . Hala yazıyorlar önce para gönderelim sonra yaz hocam diye ama kabul etmiyorum.

Demek istediğim yazına güveniyorsan 5tl desen bile canın sağolsun hocam diyorlar.

Burada kaçtan sattığın önemli değil, zamanın varsa 10kuruştan sat istersen, yaz yaz sat. Ama zamanın yoksa 1 idealdir. Benim yazdıklarım kesinlikle 1 in üstünde ama standart belli. Özel hazırlıklar için ekstraları ekliyorum. Kalitene güveniyorsan zaten sürekli işler yaparsın bırakmazlar.

Son olarak isim vermeden bir şey demek istiyorum. 1 TL den makale yazdırırken dikkat edin, birileri 1tl ye satıyor ama kendi ekibine 50kuruşa yazdırıyor. Ben hala paramı alamadım yakında açıklayacağım isimlerini. Dikkat ederseniz memnun olurum.