lostyazilim

wmaraci proje geliştirme platformu

10 Mesajlar 1.398 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bilgiji bilgiji www.bilgiji.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Senarist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 20 / 46
  • Ticaret 3, (%100)
Aslında bu başlığı sadece yönetici ve moderatörler için açtım ve onların okumalarını istiyorum. Forumda bu tarz bir ana başlık maalesef yok. Ve eğer açılırsa çok fazla ilgi çekeceğine adım gibi eminim çünkü tüm webmaster siteleri projelerle ve proje arayan sermayedarlarla dolup taşıyor.

Ama tüm sitelerde bir karmaşa mevcut. Benim önerim ana forum başlığı içerisinde 2 alt forum olması yönünde. Birinde parası olup da proje arayanlar, diğerinde ise projesi olup da para arayanlar.... şu şekilde:

Proje Geliştirme [Ana Forum]
-Sermayedarlar [Alt Forum]
-Projeler [Alt Forum]

Eğer paranız var ve proje arıyorsanız "Sermayedarlar" alt forumunda bir başlık açıp bütçenizi belirtirsiniz ve kendinize proje ortakları ararsınız. Fikirleri olan size gelir vb. Geri dönüşlerle "reelde" görüşerek ve bir anlaşma "imzalayarak" işinize başlarsınız.

Eğer bir projeniz varsa da "projeler" alt forumuna girip ne kadarlık bir sermaye ile ortak aradığınızı yazarsınız. Geri dönüşlerle "reelde" görüşerek ve bir anlaşma "imzalayarak" işinize başlarsınız.

Ne dersiniz? Sizce de böyle bir forum kısmı çok faydalı olmaz mı? Özellikle herkesin deli gibi internet projelerine kafayı yorduğu bir dönemde...
sacmaliyoruz eusanmaz bjlkl

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Bence gereksiz. Beyin fırtınası bölümünde projeler paylaşılıp geliştirilebilir ayrıca ortaklık kurulabilir.

KaanGundovan KaanGundovan Kaan Gündovan Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Özel Sektör / Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)

Kerim Yaman adlı üyeden alıntı

Bence gereksiz. Beyin fırtınası bölümünde projeler paylaşılıp geliştirilebilir ayrıca ortaklık kurulabilir.

Ama hocam sırf bu işe kendisini adamış (adamış demeyelim de bu işle ilgilenen) insanlar, dediğiniz Beyin Fırtınası bölümüne baktığında yüzlerce farklı konudan sadece birkaçıyla yetiniyor.

Ancak konu sahibi arkadaşımın dediği gibi derli toplu bir şekilde farklı kategori açılırsa daha doğru ve güzel olur. Bu sayede bana göre insanlar daha mutlu olurlar.

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
ben destekliyorum

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Senarist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 20 / 46
  • Ticaret 3, (%100)

Kerim Yaman adlı üyeden alıntı

Evet, ama orası geniş bir içeriğe sahip. Proje fikirleri ya arada kayboluyor ya da insanlar projelerini orada açmak istemiyorlar. Gerçekten ilgilenen insanları bulmak istiyorlar.

Ayrıca bahsettiğim şekildeki bir alt forum wmaraci dışından da çok fazla kişiyi buraya çeker. Dediğim gibi, şu dönemde herkes internette bir şeyler yapmak istiyor. Parası olanlar proje arıyor, projesi olansa para...

Ve bu alt forum da onlara ilaç gibi gelecek bence.

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Platform dedinizde aklıma geldi aslında bu sitede daha önemli bir şeye ihtiyaç var yıllık web site yarışmaları, Bumerang gibi, Türkcell gibi veya altın örümcek gibi, hersene yapılsa hiç fena olmaz, hem foruma can gelir. Yöneticileri göremiyoruz ki fikir sunalım :)

• Üyelik 10.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Senarist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 20 / 46
  • Ticaret 3, (%100)

cihaneken adlı üyeden alıntı

Platform dedinizde aklıma geldi aslında bu sitede daha önemli bir şeye ihtiyaç var yıllık web site yarışmaları, Bumerang gibi, Türkcell gibi veya altın örümcek gibi, hersene yapılsa hiç fena olmaz, hem foruma can gelir. Yöneticileri göremiyoruz ki fikir sunalım :)

Ben de 3 aydır buradayım, hiç yönetici görmüş değilim :) Sanırım site kendi kendine yürüyor gidiyor.

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

bilgiji adlı üyeden alıntı

Ben de 3 aydır buradayım, hiç yönetici görmüş değilim :) Sanırım site kendi kendine yürüyor gidiyor.

:D gariban ikitane mod var psycho ile utku 24 saat burdalar yazık adamlara :) dediğin gibi forum bizim gibi azimli üyeler ile kendi başına ayakta duruyor...
sacmaliyoruz bilgiji

kişi bu mesajı beğendi.

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Yönetici
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6008
  • Beğeniler 3911 / 3917
  • Ticaret 6, (%100)

:D gariban ikitane mod var psycho ile utku 24 saat burdalar yazık adamlara :) dediğin gibi forum bizim gibi azimli üyeler ile kendi başına ayakta duruyor...

Yöneticileri özel olarak karşınızda görmeniz gerekmiyor. Onlar neredeyse 18 saat WM Aracı'nda online. Sizin görüp görmemeniz birşeyi değiştirmez. Misal şu anda da konuyu okuyorlar zaten.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3953
  • Ticaret 18, (%100)
Fikir güzel. Webmaster genel altına bu şekilde kategoriler açacağım. Dediğiniz gibi beyin fırtınası bölümü var ancak fazlasıyla karışık. Bu şekilde daha düzenli hale gelecektir.

Forum ile sürekli ilgilenen, konuları takip eden yöneticilerimiz var. Gizli konumda oldukları için online listesinde göremiyorsunuz :) Forumlar kendi kendine yürümüyor malesef :) Çok emek vermek gerekiyor. Bu yöneticilerimiz de sürekli olarak forumun düzenini korumak ile meşguller.
bjlkl Anil

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al