Aslında bu başlığı sadece yönetici ve moderatörler için açtım ve onların okumalarını istiyorum. Forumda bu tarz bir ana başlık maalesef yok. Ve eğer açılırsa çok fazla ilgi çekeceğine adım gibi eminim çünkü tüm webmaster siteleri projelerle ve proje arayan sermayedarlarla dolup taşıyor.
Ama tüm sitelerde bir karmaşa mevcut. Benim önerim ana forum başlığı içerisinde 2 alt forum olması yönünde. Birinde parası olup da proje arayanlar, diğerinde ise projesi olup da para arayanlar.... şu şekilde:
Proje Geliştirme [Ana Forum]
-Sermayedarlar [Alt Forum]
-Projeler [Alt Forum]
Eğer paranız var ve proje arıyorsanız "Sermayedarlar" alt forumunda bir başlık açıp bütçenizi belirtirsiniz ve kendinize proje ortakları ararsınız. Fikirleri olan size gelir vb. Geri dönüşlerle "reelde" görüşerek ve bir anlaşma "imzalayarak" işinize başlarsınız.
Eğer bir projeniz varsa da "projeler" alt forumuna girip ne kadarlık bir sermaye ile ortak aradığınızı yazarsınız. Geri dönüşlerle "reelde" görüşerek ve bir anlaşma "imzalayarak" işinize başlarsınız.
Ne dersiniz? Sizce de böyle bir forum kısmı çok faydalı olmaz mı? Özellikle herkesin deli gibi internet projelerine kafayı yorduğu bir dönemde...