lostyazilim

Yarışma İçin Öneriler

4 Mesajlar 621 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)
Arkadaşlar webmaster forumunda bu konu biraz absürd kaçmış olabilir fakat burada çok güzel günler geçirdim ve burayı bir aile olarak görüyorum.

Şimdi sizlerden önerilerinizi ve düşüncelerinizi almak istiyorum. Bir roman yarışmasına katılacağım ve artık bu konuda kendimi geliştirdiğime inanıyorum. Aklımda birkaç konu var bunları sizinle danışmak istiyorum.

Şimdi şöyle söyleyeyim ilk olarak 21 yaşlarında bir gencin bir iz bırakmayarak ortadan kaybolup daha sonra silik bir iz şeklinde fakat insanların hayatına dokunuşlarını işlemek gibi bir düşüncem var.

Ya da bu gencin bir kazaya kurban gittikten sonra bir hayalete dönüşmesi daha sonra eski ortamlarında dolaşması ve bazı olayları değiştirmesi gibi bir konu üzerine yoğunlaşabilirim. Sonuçta konu serbest, hayal gücü de işin içine girebilir.

Bir de dinsiz.net de okuduğum bir yazı etkilemişti beni ondan esinlendim. 27 yaşında efsanece ölmek diye bir şey vardı. Bir insanın 27 yaşında efsane bir şekilde ölmesine kadar olan durumları anlatacağım bir roman konusu.

Şimdi siz olsaydınız neyi seçerdiniz ? Nasıl şeyler hoşunuza giderdi. Bu benim için çok önemli lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

Teamtofas.com
wmaraci
reklam

Ercincaglar Ercincaglar Master Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 826
  • Beğeniler 2 / 188
  • Ticaret 40, (%100)
Şimdi iyi güzel, bu konuyu işleyenler yazarlar var diye anımsıyorum. Fakat benim aklıma takılan " Şimdi şöyle söyleyeyim ilk olarak 21 yaşlarında bir gencin bir iz bırakmayarak ortadan kaybolup daha sonra silik bir iz şeklinde fakat insanların hayatına dokunuşlarını işlemek gibi bir düşüncem var. " şurada belirttiğiniz konunun ve olayın sonunu yapmak hiç kolay olmayabilir. Bu yüzden konu seçimine dikkat edin.
MehmetGUMUS3

kişi bu mesajı beğendi.

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)

ErçinÇağlar adlı üyeden alıntı

Şimdi iyi güzel, bu konuyu işleyenler yazarlar var diye anımsıyorum. Fakat benim aklıma takılan " Şimdi şöyle söyleyeyim ilk olarak 21 yaşlarında bir gencin bir iz bırakmayarak ortadan kaybolup daha sonra silik bir iz şeklinde fakat insanların hayatına dokunuşlarını işlemek gibi bir düşüncem var. " şurada belirttiğiniz konunun ve olayın sonunu yapmak hiç kolay olmayabilir. Bu yüzden konu seçimine dikkat edin.

Bir çok konu farklı şekilde işlenmiştir elbette edebiyat dünyasında. Önemli olan sizin nasıl işlediğiniz de olabilir. Bunun farkındayım. Epeydir üzerinde çalışmalar yapıyorum sizlerin de görüşlerini almak istedim.

Teamtofas.com

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Hayalet olması ve olayları değiştirmesi en iyisi bence :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al