Herkesin de bildiği gibi sitemize gelen ziyaretcilerin yorum yapması seo açısından mükemmeldir. Yayınlanan bir yazı eğer okuyucudan reaksiyon almışsa bu botlar için çok değerlidir. Sürekli örümceklerin site içindeki hareketlerini takip eden biri olarak söylüyorum bunları. Örümcekler sitenize gelip sayfalarınızı taradı ve yeni bir içerikle karşılaştıysa hele bu bir yorumsa gerçekten o sayfanız değerlenir. Bu böyle olduğu için sürekli özgün ve faydalı bilgiler paylaşırım.
Fakat ücretsiz dağıttığım kitabı 100 ü aşkın insan indirmesine rağman kimse teşekür bile etmedi :)
Neyse konumuz bu değil. Konumuz şuan yaptırmak için bir kaç programlama uzmanıyla görüştüğüm yorum yapma programı.
Sizden bu konuda fikirleriniz istiyorum.Ama rica ederim gercekten faydası olan şeyler üzeriden gidelim. Bir arkadaş bana twitterdan veri çeken bir yorumcudan bahsetti. Böyle olmadık işlere gerek yok. Sade ve kullanışlı olsun istiyorum. Web üzeriden kullanılacak.
Cüzi bir fiyattan satacağım.
Şuan düşündüğümüz özellikler şunlar.
1-Wp sitelere verdiğiniz listeye göre yorum atacak. Birden fazla liste hazırlayıp istediğiniz listeye atabilirsiniz.
2-Yorumları özgünleştirecek. Bunu şöyle halledeceğiz.
Gördüğünüz gibi buradan bir çok özgün yorum çıkar. Zaten yorum bölümünde çok da özgünlük aranmaz :) Ama biz önünü açalım. Bu dediğim usulle 100 kelimelik özgün yorumlar oluşturabilirsiniz.
3-Yorum yapıp gönderdiniz. Hazırlamak için bu kadar emek çektiğiniz yorumu her seferinde tekrar girmenize gerek yok. yorumlarınızı veri tabanına kayıt edip bir sonraki yorum atma işleminde tekrar kullanabilirsiniz.
4- Farklı ip farklı isim ve farklı mail adresleri ile yorum yapılacak.
5- Yorum yapan botlar sitede bir süre gezinecek. Bu yorum programlarında pek olmayan bişey. Bir anda bir siteye 100 yorum gelmesi hiç de normal bir durum değil.
6-Zaten isterseniz yorumlarınız otomatik onaylı isterseniz sizin onayınızla atılacak. Yani bir anda 1000 yorum atsanızda günlük 5-10 tanesini onaylarsınız ve site sürekli güncel kalır.
7-Web üzerinden çalışacak bu programda ilerki versiyonlarda loglama ve zamanlanmış görev özellikleri getirmeyi düşünüyoruz.
8-Dikkat edin. Bu spam amaçlı değildir. Kendi sitelerinizi güncel tutmak içindir.
Eklene bilecek özellikler ve hangi fiyatın uygun olduğu hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
Küçük bir örnek vereyim.
[ {işin gerçeği|doğruyu söylemek gerekirse|Valla ne yalan söyleyim|tüm samimiyetimle söylüyorum|Gerçekten} {farklı farklı bir çok site|sayısız site|yorulacak kadar çok site|bi dünya site|bir çok paylaşım sitesi} {gezdim|araştırdım|inceledim}, {sorunuma|sıkıntıma|derdime|aldığım hataya} {çözüm|derman|yardım|faydalı içerik|sorunu çözem makale} bulamadım.]
-doğruyu söylemek gerekirse sayısız site araştırdım, derdime yardım bulamadım.
-Valla ne yalan söyleyim farklı farklı bir çok site gezdim, sorunuma derman bulamadım.
-Gerçekten bir çok paylaşım sitesi araştırdım, sıkıntıma yardım bulamadım.
-doğruyu söylemek gerekirse yorulacak kadar çok site gezdim, sorunuma bulamadım.
-işin gerçeği farklı farklı bir çok site araştırdım, sorunuma yardım bulamadım.
-doğruyu söylemek gerekirse yorulacak kadar çok site araştırdım, aldığım hataya yardım bulamadım.
-doğruyu söylemek gerekirse sayısız site inceledim, sıkıntıma bulamadım.
-işin gerçeği bi dünya site araştırdım, sıkıntıma yardım bulamadım.
-işin gerçeği sayısız site inceledim, sorunuma yardım bulamadım.