Arkadaşlar webmaster forumunda bu konu biraz absürd kaçmış olabilir fakat burada çok güzel günler geçirdim ve burayı bir aile olarak görüyorum.

Şimdi sizlerden önerilerinizi ve düşüncelerinizi almak istiyorum. Bir roman yarışmasına katılacağım ve artık bu konuda kendimi geliştirdiğime inanıyorum. Aklımda birkaç konu var bunları sizinle danışmak istiyorum.

Şimdi şöyle söyleyeyim ilk olarak 21 yaşlarında bir gencin bir iz bırakmayarak ortadan kaybolup daha sonra silik bir iz şeklinde fakat insanların hayatına dokunuşlarını işlemek gibi bir düşüncem var.

Ya da bu gencin bir kazaya kurban gittikten sonra bir hayalete dönüşmesi daha sonra eski ortamlarında dolaşması ve bazı olayları değiştirmesi gibi bir konu üzerine yoğunlaşabilirim. Sonuçta konu serbest, hayal gücü de işin içine girebilir.

Bir de dinsiz.net de okuduğum bir yazı etkilemişti beni ondan esinlendim. 27 yaşında efsanece ölmek diye bir şey vardı. Bir insanın 27 yaşında efsane bir şekilde ölmesine kadar olan durumları anlatacağım bir roman konusu.

Şimdi siz olsaydınız neyi seçerdiniz ? Nasıl şeyler hoşunuza giderdi. Bu benim için çok önemli lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.