-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaş şu anda Han nicki yorumları okuyor ve sanırım hesabı henüz onaylanmadığından cevap yazamıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
valla şöyle söyliyim yanlış bilmiyorsam türkiyede sadece 2 devlet üniversitesinde (ytü ve itü) matematik mühendisliği bölümü var. yani mezun olduğunuzda çok rahat iş bulabilirsiniz gibime geliyor.sizin de dediğiniz gibi bilgisayar mühendisliği çok var ama matematiği çok iyiyse ve fen alanında biraz zayıfsa(yani illaki zayıf olcak diye bişey yok matematiği olsun yeter demek istedim :)) kesin matematik mühendisliğini tercih etsin derim.şahsen ben matematik mühendisliği okuyorum. ilk dönem 1 tane yazılım dersi olmasına rağmen ilerleyen senelerde sayısı artıcak diye düşünüyorum.evet donanım dersimiz yok ama arkadaşın eğer matematiği ve yazılımı iyiyse bizim bölüm en iyi yer diye düşünüyorum.kendisinide yıldız tekniğe beklerim :D.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Yüksek Mühendisi
-
-
Ad Soyad
D** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bilgisayar mühendisinden geçilmiyor derken? iş arama sitelerinde bilgisayarda büyük açık var. arkadaşın eğer donanım öğrenmek istiyorsa bilgisayar mühendisliği okumalı kesinlikle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.ucanari.com
http://www.blogdersleri.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
bişe değil hocam sağolun sizde :)
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
HAN
celebi.dev
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
BM
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hesabım yeni onaylandığı için ancak cevap yazabiliyorum, her ne kadar olayı yanlış anlayanlar olsa da cevap yazan herkese ve Ali Bey'e Teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bilgisayar mühendisliğini bitirdim geçen sene, yazılımcı olmak için çok da gerekli bir bölmü değil, oturduğunuz yerden öğrenirsiniz. Yazılım sürekli yapılabilecek birşey de değil. Birkaç yıl uğraştıktan sonra insan bıkıyor, daha sonra netwok, donanım, güvenlik vb. alanlara yöneliyorsunuz. Bilgisayar mühendisliği iyidir ama yazılım için değil.
jancooth
Bilgi Paylaşmak İçindir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci, yazılım, web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayar mühendisliğinden mezun olmak kolay , ama bilgisayar mühendisi olmak kolay değildir. Arkadaş baya bir hafife indirgemiş kafasındaki bölümleri. İsterse herkes aynı bölümden mezun olsun , sen mezun olduktan sonra üretemiyorsan sende o 5 kişiden biri olursun.
Saygılar
www.yasinkilickaya.com