-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar Merhaba...
Daha önce flash oyun sitelerim vardı adsense üzerinden bi dönem gelir elde etmiştim.İşlerim yogunlaşınca vakit ayıramadım sitelerin bi kısmını sattım bi kısmı boş boş duruyo.Gelelim Soruma Yemek tarifi sitesi açmayı planlıyorum bu konu hakkında görüş bildirirseniz sevinirim.Mantıkılımıdır siteden kazanç saglamak için neler yapmak gerekir.Özellikle yemek tarifi sitesi olan arkadaşlar TBM ve hit/kazanç oranı hakkında bilgi verirse sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
boşta
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
site sahibi değilim ama forumlarda karşılaştığım yorumlarda bayanların baya tıklama yaptıkları söyleniyordu. normal olarak kazançta iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Programlama (öğrenci)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1 hafta oldu yemek tarif sitesi açtım güzel gidiyor tabi ki daha reklam ve ya hit yok ancak güzel olacağına inanıyorum uğraşıldığı taktirde güzel kazançlar elde edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam yemek tarifi siteleri sıkıntılı biraz, yemek tarifi paylaşırsın ama o tarif her sitede aynıdır. Malzemeler yapılışı diye 2 bölümden ayrılır, özgünlük diye bir şey katmak söz konusu olamıyor pek. Eğer uğraşırım, domainimde kaliteli dersen iyi kazanırsın emin ol.
Binlerce yemek tarifini ekledikten sonra iş bitmiyor, sosyal medyadan reklamını yaptırırsan ya da hediyeler verirsen kârlı çıkmaya başlarsın. Artık ziyaretçinin siteni tanıması lazım. Böyle bir şeyin olması içinde biraz paraya kıymak gerekiyor.
2'den fazla site barındırmayın elinizde, çünkü yemek tarifi sitesi baya ilgi ve özveri ister.
2 kişi bu mesajı beğendi.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hocam uzun zamandır yemek tarifi sitesi ile ilgileniyorum eğer ilgilenmezseniz anında site batar. Biraz ilgi ve biraz da para harcamak lazım. Ben artık o kadar çok sıkıldım ki şuan nerdeyse hiç ilgilenmiyorum. Para kazanma mevzusuna gelince günlük 1k - 2k tekil hitte ayda en az 100 dolar kazandırıyor bunu kesinlikle söyleyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam bu alanda özgün olmak çokta mümkün değil gibi, malzeme listelerinin yerini değiştirerekte bir yere gelinmez. Hazır yemek tarifi dbsi yükleyin, sosyal medya reklamlarına ve sitenin tasarımına ağırlık verin.
iyi.