Hocam yemek tarifi siteleri sıkıntılı biraz, yemek tarifi paylaşırsın ama o tarif her sitede aynıdır. Malzemeler yapılışı diye 2 bölümden ayrılır, özgünlük diye bir şey katmak söz konusu olamıyor pek. Eğer uğraşırım, domainimde kaliteli dersen iyi kazanırsın emin ol.
Binlerce yemek tarifini ekledikten sonra iş bitmiyor, sosyal medyadan reklamını yaptırırsan ya da hediyeler verirsen kârlı çıkmaya başlarsın. Artık ziyaretçinin siteni tanıması lazım. Böyle bir şeyin olması içinde biraz paraya kıymak gerekiyor.
2'den fazla site barındırmayın elinizde, çünkü yemek tarifi sitesi baya ilgi ve özveri ister.
Binlerce yemek tarifini ekledikten sonra iş bitmiyor, sosyal medyadan reklamını yaptırırsan ya da hediyeler verirsen kârlı çıkmaya başlarsın. Artık ziyaretçinin siteni tanıması lazım. Böyle bir şeyin olması içinde biraz paraya kıymak gerekiyor.
2'den fazla site barındırmayın elinizde, çünkü yemek tarifi sitesi baya ilgi ve özveri ister.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim.Benim planım bayan bi editör bulmaktı ama tahmin edebilecegin gibi biraz masraflı olacak.
Yatırım yapıp özgün olmak mı yoksa bi bot yazıp tüm tarifleri çekmek ve bi kaç cümle değiştirip yayınlamak mı mantıklıdır?
Botu kendim yazarım bana çok daha az maliyeti olur ama tam olarak kestiremedim hangisi siteye trafik sağlar.