-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet neden Wordpress olmasın? İyi bir temayla iş yapar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
my98
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Daha siteyi açmadan ajans kaydı düşünüyosunuz.
İlk siteyi açın haber başlıkları alıp bu haberleri özgün bir şekilde yayınlayın sitenizde.
Baktınız siteniz günlük 1-2 tl bırakıyor ajansa kayıt olup hemen haber sıklığını düzenli bir şekilde çoğaltın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@fRee hocam selamlar, bir gelişme kaydedebildiniz mi? bende farklı bir sektörde haber portalı kurmak istemiştim ancak tek kişi ile bu işin olmayacağı aşikar... siz haber sitenizi kurduğunuz takdirde kaç kişi emek vereceksiniz... deneyimlerinizi bizlerle de paylaşırsanız faydalanmış oluruz... umarım hersey gönlünüzce olur...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
hocam merhaba benim yerel haber sitem var 1 tane yaklaşık 1 aydır da yayındayız. basın bülteni gönderen gazeteci arkadaslarım var sürekli olarak gönderim saglıyorlar. şuan için sitemin geliri günlük olarak degişmektedir. 0,50 kuruş 0,10 kuruş gibi oranlarda değişiklik gösteriyor. fakat biz facebook hesaplarımızdan da destekliyoruz. bir keresinde sadece 1 haber 855 kez giriş yapılmıştır. bir diger haber ise 283 kişi bu haberler de bir siyasi partinin ilçe başkanının haberiydi. tabi o haber hiç bir site ve gazetede konusu olmadıgı için cok fazla giriş olmasına sebep oldu + olarak haberini yaptıgımız kişi haberi gördükten sonra kendi facebook hesabında da paylaşım yapmıştı 1 anda sitede patlama oldu. Sitenin hep böyle gidecegini düşündüm fakat gün geçtikce düşmeye başladı :) sonrasında sendikaların haberleri STK haberleri basın bültenleri girdik eşi benzeri olmadığı için girişler şuan sürekli olarak gunlük minimum 20 kişi oldu son 2 haftadır gunluk sürekli olarak 25-30 arası gidip geliyor.1 ay gibi kısa zamanda günlük 25 kişilik başarıyı yakalayan bir site görmedim duymadım. seosu backlinki yapılmadıgı halde işlerim dolayısı ile siteyle ilgilenemiyorum. ilgilensek neler olur kim biliir diye düşünüyorum. Siteyi imzamda görebilirsin. Ayrıca wordpress olmaz diyenler insanar açıklasınlar neden olmaz ?? bizim bilmedigimiz neyi biliyorlar bir bilelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kurdugunuz haber sitesi il ise,ilçelerin belediyelerine mail atın ve haber göndermelerini isteyin.Duyduguma göre bir siteye böyle 50-100 haber geliyordu.