lostyazilim
tr.link

Yerel haber sitesi fikirleri bekliyorum

21 Mesajlar 2.792 Okunma
lstbozum
tr.link

teknoburgers teknoburgers Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1013
  • Beğeniler 651 / 259
  • Ticaret 0, (%0)
Evet neden Wordpress olmasın? İyi bir temayla iş yapar.
Dijiseo

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

my98 my98 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yazılım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 5 / 59
  • Ticaret 4, (%100)
Daha siteyi açmadan ajans kaydı düşünüyosunuz.
İlk siteyi açın haber başlıkları alıp bu haberleri özgün bir şekilde yayınlayın sitenizde.
Baktınız siteniz günlük 1-2 tl bırakıyor ajansa kayıt olup hemen haber sıklığını düzenli bir şekilde çoğaltın.

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
@fRee hocam selamlar, bir gelişme kaydedebildiniz mi? bende farklı bir sektörde haber portalı kurmak istemiştim ancak tek kişi ile bu işin olmayacağı aşikar... siz haber sitenizi kurduğunuz takdirde kaç kişi emek vereceksiniz... deneyimlerinizi bizlerle de paylaşırsanız faydalanmış oluruz... umarım hersey gönlünüzce olur...

interwebdex interwebdex Enerji Sinerjiyi Doğurur Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 26 / 81
  • Ticaret 26, (%96)
hocam merhaba benim yerel haber sitem var 1 tane yaklaşık 1 aydır da yayındayız. basın bülteni gönderen gazeteci arkadaslarım var sürekli olarak gönderim saglıyorlar. şuan için sitemin geliri günlük olarak degişmektedir. 0,50 kuruş 0,10 kuruş gibi oranlarda değişiklik gösteriyor. fakat biz facebook hesaplarımızdan da destekliyoruz. bir keresinde sadece 1 haber 855 kez giriş yapılmıştır. bir diger haber ise 283 kişi bu haberler de bir siyasi partinin ilçe başkanının haberiydi. tabi o haber hiç bir site ve gazetede konusu olmadıgı için cok fazla giriş olmasına sebep oldu + olarak haberini yaptıgımız kişi haberi gördükten sonra kendi facebook hesabında da paylaşım yapmıştı 1 anda sitede patlama oldu. Sitenin hep böyle gidecegini düşündüm fakat gün geçtikce düşmeye başladı :) sonrasında sendikaların haberleri STK haberleri basın bültenleri girdik eşi benzeri olmadığı için girişler şuan sürekli olarak gunlük minimum 20 kişi oldu son 2 haftadır gunluk sürekli olarak 25-30 arası gidip geliyor.1 ay gibi kısa zamanda günlük 25 kişilik başarıyı yakalayan bir site görmedim duymadım. seosu backlinki yapılmadıgı halde işlerim dolayısı ile siteyle ilgilenemiyorum. ilgilensek neler olur kim biliir diye düşünüyorum. Siteyi imzamda görebilirsin. Ayrıca wordpress olmaz diyenler insanar açıklasınlar neden olmaz ?? bizim bilmedigimiz neyi biliyorlar bir bilelim.

wmaraci
wmaraci

fRee fRee Be fRee Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 44 / 24
  • Ticaret 3, (%100)

my98 adlı üyeden alıntı

Daha siteyi açmadan ajans kaydı düşünüyosunuz.
İlk siteyi açın haber başlıkları alıp bu haberleri özgün bir şekilde yayınlayın sitenizde.
Baktınız siteniz günlük 1-2 tl bırakıyor ajansa kayıt olup hemen haber sıklığını düzenli bir şekilde çoğaltın.

Ajans kaydını legal iş yapmak istediğim için düşünüyorum..

aries adlı üyeden alıntı

@fRee hocam selamlar, bir gelişme kaydedebildiniz mi? bende farklı bir sektörde haber portalı kurmak istemiştim ancak tek kişi ile bu işin olmayacağı aşikar... siz haber sitenizi kurduğunuz takdirde kaç kişi emek vereceksiniz... deneyimlerinizi bizlerle de paylaşırsanız faydalanmış oluruz... umarım hersey gönlünüzce olur...

selamlar hocam, haala araştırıyorum nedir nasıldır hangisi makul fiyata ve yararlı olur diye beklemedeyim. Valla 2 kişi düşünüyoruz yerel bir site Kocaeli/izmit 'in yerel bi haber sitesi açmayı düşünüyorum. Ben çalışıyorum işten vakit bulduğumda gerekli desteği verecem diğer kişi de çalışmıyor siteyle ilgilenecek zaten yerel site olduğundan günde çok çok fazla haber girileceğini zannetmiyorum.. Genel olarak yerel haber ağırlıklı bir de gündemden koyarım diye düşünüyorum. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.

interwebdex adlı üyeden alıntı

hocam merhaba benim yerel haber sitem var 1 tane yaklaşık 1 aydır da yayındayız. basın bülteni gönderen gazeteci arkadaslarım var sürekli olarak gönderim saglıyorlar. şuan için sitemin geliri günlük olarak degişmektedir. 0,50 kuruş 0,10 kuruş gibi oranlarda değişiklik gösteriyor. fakat biz facebook hesaplarımızdan da destekliyoruz. bir keresinde sadece 1 haber 855 kez giriş yapılmıştır. bir diger haber ise 283 kişi bu haberler de bir siyasi partinin ilçe başkanının haberiydi. tabi o haber hiç bir site ve gazetede konusu olmadıgı için cok fazla giriş olmasına sebep oldu + olarak haberini yaptıgımız kişi haberi gördükten sonra kendi facebook hesabında da paylaşım yapmıştı 1 anda sitede patlama oldu. Sitenin hep böyle gidecegini düşündüm fakat gün geçtikce düşmeye başladı :) sonrasında sendikaların haberleri STK haberleri basın bültenleri girdik eşi benzeri olmadığı için girişler şuan sürekli olarak gunlük minimum 20 kişi oldu son 2 haftadır gunluk sürekli olarak 25-30 arası gidip geliyor.1 ay gibi kısa zamanda günlük 25 kişilik başarıyı yakalayan bir site görmedim duymadım. seosu backlinki yapılmadıgı halde işlerim dolayısı ile siteyle ilgilenemiyorum. ilgilensek neler olur kim biliir diye düşünüyorum. Siteyi imzamda görebilirsin. Ayrıca wordpress olmaz diyenler insanar açıklasınlar neden olmaz ?? bizim bilmedigimiz neyi biliyorlar bir bilelim.

Hocam yerel site için domain hazır domainim elimde ve wordpress kurmayı düşünüyorum. Siz domain için dediyseniz domain düşünmüyorum, eğer wordpress i söylediyseniz o tarz düşünmüyorum teşekkür ederim.

linksiz linksiz ögrenci Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 680
  • Beğeniler 80 / 81
  • Ticaret 7, (%100)
Kurdugunuz haber sitesi il ise,ilçelerin belediyelerine mail atın ve haber göndermelerini isteyin.Duyduguma göre bir siteye böyle 50-100 haber geliyordu.

fRee fRee Be fRee Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 44 / 24
  • Ticaret 3, (%100)

linksiz adlı üyeden alıntı

Kurdugunuz haber sitesi il ise,ilçelerin belediyelerine mail atın ve haber göndermelerini isteyin.Duyduguma göre bir siteye böyle 50-100 haber geliyordu.

Evet hocam haber sitesi il olacak Kocaeli'nin ilçe belediyelerine dediğiniz gibi yarın hepsine mail atacağım bu konuda haber verirler mi diye soracağım..

herşeyin legal olmasını istiyorum onun için acele etmiyorum..

Kocaeli'nde yerel haber sitesi olan kimse var mı?

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
fRee hocam selamlar bir gelişme var mı? bende böyle bir konu açtım https://wmaraci.com/forum/ortak-ariyorum/ortak-ariyorum-mevcut-siteyi-haber-portalina-donusturecegim-489188.html ancak açıkcası çok da umudum yok....

emlak34 emlak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Emlak Haberciliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 3 / 12
  • Ticaret 2, (%100)
Türkiye'nin ilk yerel haber sitelerini kurdum ama para kazandırmıyor sosyal medya çıktıktan sonra yerel haber siteleri iş yapmaz oldu rehber olayıda bitti artık her yer rehber tek bir sektörde haber sitesi kuracaksanız tavsiye ederim ben sadece gayrimenkul sektörüyle alakalı www.emlakhaberi.com kurdum onunla ilgileniyorum.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

Dijiseo adlı üyeden alıntı

@ermaneray neden wp olmasın ki hocam?

hocam WP de olur denenebilir ilk etapta ama işte sorun aşırı hit kısmında sistemin yanıt vermemesi

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al