-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Arkadaşlar dün 1 dolara paypal nakit kartımla 1and1 den domain aldım. Bir domain daha almam gerekti.
Godaddy kuponları kullanılmıyo artık biliyosunuz, ucuza domain bulamadım ve 1and1 kodu buldum.
Çalışıyo mu diye bakmak için bir domain aldım (kodu denemek için) kod yeri arayarak ileri ileri dedim. Bulamadıkça ileri basıyodum sonra bir baktım domaini satın almışım.
Kodsuz şekilde ve paypal nakit kartımda da o kadar para yoktu. Nasıl kabul etti ne saçma bir sistem para yok kartta domain kaydı yapılmış. Şimdi ne olacak nasıl iptal edebilirim?
Paypal a bakıyorum para duruyo çekmemiş. Çekmek istese çekemeyecek ne olur o zaman?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Para olunca çekebilir, veya işlemi iptal eder. Godaddy den daha dün domain kayıt ettim. Sıfır hesapla çalışıyor bir çok promosyon kodu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
9 dolara almışım hocam paypalda 9 liram var şimdi ben o domaini almak istiyorum ama 9 dolar çok fazla. İptal ederse hesap kapanır mı? Yeni hesap açıp alcaktım o domaini ama işte hataya kurban gitti.
İşlemi iptal ederse domain tekrar boşa düşer mi veya manuel iptal edebiliyo muyuz? Support bulamadım telefon numarası yazıyor sadece.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Hocam paypala girip ödemeler kısmından 1and1e verdiğiniz izni iptal edin hemen. Sonra 1and1 müşteri h. ile görüşün. İptal etmek istediğinizi söyleyin. Bir sorun olmaz inşallah.
Sınav ve Yerleşme Süresince Yardımcınız: 2016lys.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
KryssLuck adlı üyeden alıntı
Müşteri hizmetleri e-mail bulamadım veya sitede herhangi bir chat eklentisi. Nasıl ulaşırım telefon numaraları yazıyor sadece.
Hocam PayPal ödeme emrini iptal edin. Size mail yoluyla bilgi gelmiştir 1and1den. Orda bir iletişim olması lazım. Ben de kullanıyorum çünkü.
Sınav ve Yerleşme Süresince Yardımcınız: 2016lys.com