-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
e siteyi silin diyin ne blogu kanıt?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Durumun detayını bilmeden yorum yapmak doğru olmaz ancak keşke size sunulan savunmada böyle bir şeyin varlığını kabul etmeseydiniz iyi olurdu.
Sizin haksız çıkabileceğiniz durumu belirtiyim , Mahkemelik olur da dosya bilirkişiye giderse bilirkişi rekabet yasağı çerçevesinde blog ile çaliştiginiz işin bağlantısı olup olmadığına veya şirket içerisinden aldiginiz bilgileri blog ile dışarı aktarıp aktarmadığınıza bakacaktır. Zaten işyeri blog bilgilerini dosyalamiştir olası mahkemede savunma olabilmesi açısından. Böyle bir durum varsa tazminatsız olarak iş akdinizin fesih edilebileceğini unutmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Freelance front end web developer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu davranışı çok iyi biliyorum ben, durun tahmin edeyim; Siz iş yerinde sorunlar yaşıyorsunuz ve patronlarla aran iyi değil. Onlar da çıkarmak istiyor ama tazminat vermeme peşinde ve düşündüler düşündüler ne yapabiliriz diye, ek iş en güzel tazminatsız kovma yöntemi sonuçta. Ama sizin ek işiniz yok, fakat blog yazdığınızı duydular ve siz de blog sitelerinden para kazanıldığını bir şekilde oradan birisine söylediniz. Çok güzel koz oluştu adamlarda fakat bir kazancınızın olduğunu kanıtlayamadıkları sürece, siz bu konuda haklısınız ve bir bok yapamazlar. İnstagram, facebook, twiiter, tumblr bunlar zaten aslında blog siteleri olarak da geçiyor ve ciddi para kazanma imkanları sunuyor. O zaman ülkede herkes işten kovulsun :D :D
www.webbulutu.net/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Freelance çalışanlar şirketlerinden gizli saklı mı çalışıyorlar? Ben anlamadım şimdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arabulucuya git hemen ardından arabulucu 1 ay içinde dava aç der aldanma 15 günü geçerse davan reddetilir arabulucudan çıkan karara göre 15 günü geçirmeden davanı aç işe iade davası sonuç olarak kesinlikle kazanırsın böyle basit nedenlerden işten atılmaz ayrıca şsizlik maaşı içinde gerekli bilgiler tamsa ondanda faydalanabilirsin. Bu arada fazla mesai gibi ücretlerini almadıysan arabulucuda belirt. ayrıca ssk gibi eksik ödemeler mevcutsa anında işlem yaptır ve arabulucuda şu kadar verelim deseler bile en az 8 maaşlık ücret alacagını unutma bürüt olarak iş kanunu
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mesai saati dışında tam olarak neyi kasteddiniz? işe başlamadan mıyemek molası mı
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
teamer
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Google Türkiye'de Ürün Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayatımda gördüğüm en saçma mobbing. Hiçbir şey olmaz. İş mahkemesinde hakim mevzuyu dinlese kahkahayı basar. Açın biraz Hukuk Muhakemesi Kanunlarını okuyun.
Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben blogda ayak kokusu nasıl geçer, facebook nasıl gilenir gibi sadece bilgi amaçlı yazılar yazdım. Başka birşey yok. Adsense falan reklam tanıtım yazısı zaten yok arabulucu 15 mart cuma günü iş saatlerinde molalar dahil siteye yazı girişi falan yapmadım mesai bitiminde evde kendi bilgisayarım ile ilgilendim siteyle ve iş yerinde başka blog sitesi olan arkadaşlarda tespit ettim whatsaplarına yazmışlar adamlar onlarıda dile getireceğim