webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Böbreklerine dikkat et üstad.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
%99
Devremülk ticareti yapıyorlardır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sözde vad ettikleri tatil için masrafını sor
sana ne kadar derlerse yarı fiyatına onlara ya da başkasına devir edebileceğini söyle 😀
https://sosyalloca.com
the
Mekatronik.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bi yere gizli düğme saklayın bir şey olursa yardım çağırın 😀
Mekatronik.net - Haber.red - Begeni.net - sms onay
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çek, senet imzalatıyorlar götürüp uzak durun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkes bildiğini yazmış madem ben de yazayım. Ben katıldım çünkü. Benim iş yeri arkadaşlarımda katıldı. Hemde beraber sırf eğlencesine gittiğimiz bir turda oldu.
Başımdan geçenleri kısaca anlatıyorum. Bakın tekrar ediyorum bu olaylar başımdan geçti ve inanın buraya yazmadığım birçok saçmalık da yaşattılar. Sadece madem böyle bir konu çaılmış herkes bilgi sahibi olsun diye yazıyorum.
Bir firma değil 3 ayrı firmanın bu olaylarına bunlar öyle olmayabilir umuduyla katıldım ama ortak noktaları aşağıdaki gibidir.
Bu kişiler çekilişle falan değil, ulaşabildikleri herkese ulaşıp çekilişle siz kazandınız diyorlar.
Nerden biliyorsun ki dersen ilk defasında reddettiğim kişi 3 ay sonra tekrar aradı. Bugüne kadar hiçbir defa zarda 6 sayısını görememiş kişiyim ama hep bu çekilişte şanslı kişi olabiliyorum :=)
Sonra sizi öyle veya böyle ikna edip bir yere davet ediyorlar. Orada adına devremülk veya başka isimlerde takıyorlar satmaya çalışıyorlar ve gerçekten insan dirayetli değilse maalesef aldanıyor.
Götürdükleri yerler ise tamamen saçma ve ulaşım falan çok kötü. Tabi ki arazi aracın falan var ve benim için fark etmez dağ bayır dersen o başka. Yürüme yöntemi ile ulaşım maalesef imkansıza yakın. Ayrıca şayet kendini kurtarabilir ve o devremülkü almazsan orada kalma ihtimalin bile var. Bir defasında gece saat 3:30 gibi beni tuzlada ücra bir yerde bırakmışlardı.
Oraya ulaştığında anlatılanları dinleyince eğer geniş bir bakış açın yoksa ooo ben cennette yaşayacam falan dersin. Ama o cennetin yapım süresi sonsuz uzunlukta. Bittiğine kimse şahit olamamış. Ayrıca o esnada etrafta bulunan çöp dağlarını gizlemeyi iyi bir gözlemci değilsen gerçekten çok iyi başarıyorlar.
Birde anlatım biter bitmez alanlar var bunlar kesinlikle zaten kendi adamları aslında alışveriş falan yok ortada. Sadece ortamı biraz daha gaza getirme çalışması, tabi sen kişileri tanımadığın için bunu anlayamıyorsun.
Eğer alıcı olursan sana iyi davranıyorlar ve ne olduğunu anlamadan nereye imza attığını anlamadan (maalesef yaşlı bir çift geri dönüş yolunda herşeyin farkına vardı) seni bir an evvel ortamdan uzaklaştırıp evine gönderiyorlar ki bu hız Türk Hava Yollarında henüz yok.
Eğer alıcı olmadığını anlarlarsa önce güzel bir şekilde şanslarını deniyorlar olmadı ters psikoloji yapmaya çalışıyorlar, hatta aşağılamaya kadar girişebiliyorlar. Lanet olsun alayım da kurtulayım dedirtmek için.
Ardından her şey bitince sana hediye tatilimiz(tamamen ücretsiz) var diyerek nereyi istersin diye bir kaç seçenekle birlikte bir kağıt veriyorlar.
Ardından bu kağıdı şu tarihler arası şu numaraya faxla bize diyorlar. O Fax bazı firmalarda hiç çalışmıyor, çalışan firmalarda en az 10 defa faxlaman (yok gelmedi dedikleri için) gerekiyor.
Sonra gün gelip gitmeye kalktığında telefonla ulaşabilirsen öğreniyorsun ki en az kişi başı sınırları var ve zorunlu yemek ücretleri hediye tatile ait değil.
Yemek ücretleri ise elbette hepinizin tahmin edebileceği gibi herhangi bir 5 yıldızlı otelde herşey dahil kalma bedeline eşit oluyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.