lostyazilim
tr.link

hediye tatil telefon ile aradılar

29 Mesajlar 3.035 Okunma
lstbozum
tr.link

ZeNHaR ZeNHaR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 6 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Maalesef hocam fazlası var eksiği yok.

wmaraci
reklam

Tatilimo Tatilimo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek avukat
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** M**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
:) Benimde Kayınvalidemi Dolandırmışlar Devrimülk Olayında 23.000 TL sini Almışlar . Avukat Olmama Rağmen Başa Çıkamadım , Herşeyleri Yasal Adamların . Firmanın Avukatı Arkadaşım Çıktıda 15 Binlirasını Geri Alabildik Şükür Otobüsle Götürüyorlar Lüx Otele Göz Boyama Yemekleri Vs Sonra Vugun

Kumrat Kumrat asliyet.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Developer - Kurumsal
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 135 / 134
  • Ticaret 52, (%100)
:laugh::laugh:

itsover adlı üyeden alıntı

serkan64 Onların çağırdığı yere gitmeyin sakın. Silah zoruyla imza falan attırmaya çalışırlar. Başınıza bela alırsınız.

Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim

• Üyelik 16.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 135 / 134
  • Ticaret 52, (%100)
:laugh::laugh:

webisyo adlı üyeden alıntı

Böbreklerine dikkat et üstad.
webisyo

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 135 / 134
  • Ticaret 52, (%100)
zamanım olsa mutlaka denerdim :D

ZeNHaR adlı üyeden alıntı

Herkes bildiğini yazmış madem ben de yazayım. Ben katıldım çünkü. Benim iş yeri arkadaşlarımda katıldı. Hemde beraber sırf eğlencesine gittiğimiz bir turda oldu.
Başımdan geçenleri kısaca anlatıyorum. Bakın tekrar ediyorum bu olaylar başımdan geçti ve inanın buraya yazmadığım birçok saçmalık da yaşattılar. Sadece madem böyle bir konu çaılmış herkes bilgi sahibi olsun diye yazıyorum.

Bir firma değil 3 ayrı firmanın bu olaylarına bunlar öyle olmayabilir umuduyla katıldım ama ortak noktaları aşağıdaki gibidir.

Bu kişiler çekilişle falan değil, ulaşabildikleri herkese ulaşıp çekilişle siz kazandınız diyorlar.
Nerden biliyorsun ki dersen ilk defasında reddettiğim kişi 3 ay sonra tekrar aradı. Bugüne kadar hiçbir defa zarda 6 sayısını görememiş kişiyim ama hep bu çekilişte şanslı kişi olabiliyorum :=)

Sonra sizi öyle veya böyle ikna edip bir yere davet ediyorlar. Orada adına devremülk veya başka isimlerde takıyorlar satmaya çalışıyorlar ve gerçekten insan dirayetli değilse maalesef aldanıyor.

Götürdükleri yerler ise tamamen saçma ve ulaşım falan çok kötü. Tabi ki arazi aracın falan var ve benim için fark etmez dağ bayır dersen o başka. Yürüme yöntemi ile ulaşım maalesef imkansıza yakın. Ayrıca şayet kendini kurtarabilir ve o devremülkü almazsan orada kalma ihtimalin bile var. Bir defasında gece saat 3:30 gibi beni tuzlada ücra bir yerde bırakmışlardı.

Oraya ulaştığında anlatılanları dinleyince eğer geniş bir bakış açın yoksa ooo ben cennette yaşayacam falan dersin. Ama o cennetin yapım süresi sonsuz uzunlukta. Bittiğine kimse şahit olamamış. Ayrıca o esnada etrafta bulunan çöp dağlarını gizlemeyi iyi bir gözlemci değilsen gerçekten çok iyi başarıyorlar.

Birde anlatım biter bitmez alanlar var bunlar kesinlikle zaten kendi adamları aslında alışveriş falan yok ortada. Sadece ortamı biraz daha gaza getirme çalışması, tabi sen kişileri tanımadığın için bunu anlayamıyorsun.

Eğer alıcı olursan sana iyi davranıyorlar ve ne olduğunu anlamadan nereye imza attığını anlamadan (maalesef yaşlı bir çift geri dönüş yolunda herşeyin farkına vardı) seni bir an evvel ortamdan uzaklaştırıp evine gönderiyorlar ki bu hız Türk Hava Yollarında henüz yok.

Eğer alıcı olmadığını anlarlarsa önce güzel bir şekilde şanslarını deniyorlar olmadı ters psikoloji yapmaya çalışıyorlar, hatta aşağılamaya kadar girişebiliyorlar. Lanet olsun alayım da kurtulayım dedirtmek için.

Ardından her şey bitince sana hediye tatilimiz(tamamen ücretsiz) var diyerek nereyi istersin diye bir kaç seçenekle birlikte bir kağıt veriyorlar.

Ardından bu kağıdı şu tarihler arası şu numaraya faxla bize diyorlar. O Fax bazı firmalarda hiç çalışmıyor, çalışan firmalarda en az 10 defa faxlaman (yok gelmedi dedikleri için) gerekiyor.

Sonra gün gelip gitmeye kalktığında telefonla ulaşabilirsen öğreniyorsun ki en az kişi başı sınırları var ve zorunlu yemek ücretleri hediye tatile ait değil.

Yemek ücretleri ise elbette hepinizin tahmin edebileceği gibi herhangi bir 5 yıldızlı otelde herşey dahil kalma bedeline eşit oluyor.

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
zamanında bodrumda devremulk satıı yapan bir şirketin muhasebecisiydim. Burada çalışan öğrenci çocuklar ve özellikle kızlar fena olurlar hocam dikkat edin. Asla almam diyenlerin eline kitlerler senetleri :) Sonuç olarak bizim şirketin inşaatı bayağa bir uzamıştı şikayet ediyordu millet ama şimdi bakıyorum on numara yerler olmuş. Kısacası bir yemek organizasyonu olur size ailenizle gelmeniz söylenir. Ve satış yapmaya çalışırlar satış yapanların aldığı primlerde 10-15 bin tl prim alanlar çıkıyordu düşünün yani satış hacmini

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
tatil falan hepsi reklam bunların. Bizede tatil köyü gibi biryer satmaya çalıştılar. Tek sizede ait olmuyor. Sadece yılda 1hafta gidebiliyorsunuz. Büyük ihtimal milleti dolandırıp kaçıyorlardır.

serkan64 serkan64 www.technoarticle.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek BOŞ GEZENİN BOŞ KALFASI
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 0 / 13
  • Ticaret 2, (%100)

KralFx adlı üyeden alıntı

zamanında bodrumda devremulk satıı yapan bir şirketin muhasebecisiydim. Burada çalışan öğrenci çocuklar ve özellikle kızlar fena olurlar hocam dikkat edin. Asla almam diyenlerin eline kitlerler senetleri :) Sonuç olarak bizim şirketin inşaatı bayağa bir uzamıştı şikayet ediyordu millet ama şimdi bakıyorum on numara yerler olmuş. Kısacası bir yemek organizasyonu olur size ailenizle gelmeniz söylenir. Ve satış yapmaya çalışırlar satış yapanların aldığı primlerde 10-15 bin tl prim alanlar çıkıyordu düşünün yani satış hacmini

banada ögrenci arkadaşlarımız alıcak demişlerdi sizinkilerden ozmaan bunlarda :)

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Eskiden gümüş tepsi kazandınız, adresinize teslim edeceğiz gibi yalanlar ile az sayıda kişiyi dolandırmadılar mesela. Tepsiyi teslim etmek için imza isteniyordu, imza borç yazısı olarak geri dönüyordu.

Şimdikiler tatil vaadi ile kandırıyorlar. İmza deyip geçmemeliyiz. Arayan numaraları da emniyete bildirmenizi tavsiye ederim. Çünkü olay sadece devre mülk satışı falan değil aslında. Bunlar ciddi suç çeteleri. Basite almak bazen büyük hataya neden olabilir.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al