serkan64
www.technoarticle.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
BOŞ GEZENİN BOŞ KALFASI
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Beni bi aralar telefon ile aradılar sonra dedikler hediye tatil cekilisimiz var buna katılmak istermisiniz ekleyin bakalım dedim bende bugun beni aradılar ve dedilerki cekilişi siz kazandınız yasadıgınız sehirde her neresi ise artık su konumdan saat 3 de kalkıcaktır diye sizi ögrenci arkadaşlar alıp nerede tatil yapıcagınızı vs tanıtıp sonra hediye tatil cekinizi elinize verip tatili yapabilirsiniz diyolar aranızda hiç böyle arama yaptılarmı arayan olup kazandınız vs diye geldimi numara ise bu "0 505 065 9306"
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ad author
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
serkan64 arkadaşım öncelikle merhabalar..tatil dedikleri şey devremülk satımı..sizi devremülk satmak için oraya götürüyorlar..çay ikram edip tanıtım yapıyorlar..aslında tatil çekilişi diye birşey yok..bir kaç kez çevremdeki insanları böyle kandırmışlar..yanlız o numarayla ilgili bilgim yok..
1 kişi bu mesajı beğendi.
k
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İşin içinde bir bit yeniği vardır. Güvenmeyin sakın. Kim bunlar ismi cismi ne? Ne bu özgüven.
2 kişi bu mesajı beğendi.
itsover
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Çeşme iyidir hocam Çeşmeyi seçin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ad author
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam devremülk satıyorlar senet imzalatıyorlar taksiyle bu yani başka birşey değil..yanlız o devremülkler daha inşaat halinde oluyor..yalan mı bilmiyorum tabi..
k
serkan64
www.technoarticle.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
BOŞ GEZENİN BOŞ KALFASI
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
....................................
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ad author
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam normalde bu anket ile oluyor opc (anketör) dediğimiz anketörler anketi dolduruyor veya hazır dataları conf (çağrı merkezi elemanı)na teslim ediyor onlarda arayıp tatil kazandığını dile getiriyör sizi otobüsle alıp devremülk yerine götürüp tanıtım yapıyorlar tanıtımı yapanlar da oradaki line manager lar (orada bulunan müdürler) tanıtım dan sonra senet falam daha sonra inşaat bittikte sonra tapuları alıcağınızı söylüyorlar...
k