-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
benim arkadaşlarımda bulaştı şuan antalya'ya tatile gidiyorlar.
Bir gün denk geldik oturduk sohbet ediyoruz, herkes liderim liderim diyor. Bugün şu kadar kişiyle anlaştık, bugünkü sunularımızı yaptık felan filan cart curt konuşuyorlar.
Paran yoksa sorun değil, kredi çektiriyorlar :)
Site konularını açtılar ağızlarının payını verdim çıktım mekandan
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Uzman Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Her şeyi kitabına göre yapıyorlar zorlama yok baskı yok aldın mı geçmiş olsun. Kuzenlerim bu işteler beni çağırdılar girmedim ama yapan bir arkadaşım var adamın şu anda altında audi a5 var megadan kazandı yaptı yaptı yani buradaki amaç seninde satman başkasına sende saticaksin ki kazanasın ben tavsiye etmem 1 domain 1 host 2500 tl vermek saçmalık. He ama ben satarım bunu diyorsan gir sat ama şikayet etseniz de bir şeye yarayacağını zannetmiyorum adamlar her şeyi kitabına göre yapıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu mesajimi okuyan mega holdingsci varsa iyi okusun: sığırsınız abi baska birsey demiyorum. Zavallilar sizi... Aldiginiz her kurus haram olsun. Gerci ben daha siz asalaklara bulasmadan yirttim ama onca insanin hakkina girdiniz. Site demeye bin sahit isteyecek siteler kurmaya calistiniz bunca sene...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Beni geçenlerde çok sevdiğim bi lise arkadaşım bir kafeye davet etti, görüşelim konuşalım diye. Sevindim arkadaşlık ölmemiş falan diye gittim, takım elbiseli böyle kasım kasım kasılarak oturan benden bir kaç yaş büyük kişiler falan, sonra masadan kalkanlar bana şimdiden hayırlı olsun falan diyenler, dedim ben nereye geldim. Sonra başladılar işte reklamcılıktır bilmem nedir dönüp dolaşıp mega holdinge bağladılar, ikna kabiliyetleri gerçekten çok iyi. Olaylarla haşır neşir olmayan, yeni yeni duyan insanlar kolayca kanabilir dediğiniz çoğu şeyede anında bir yanıtları var yani çökertemiyorsun kolay kolay. Kabul etmeyenlerede akılsız gözüyle bakıyorlar bunu anladım ama o kadar ısrara rağmen kabul etmedim çıktım. Bir hostinge neden bir dünya para dökeyim dediğimde de ama bundan para kazanacaksınız diyorlar, deneyen lise arkadaşıma üzüldüm açıkçası şimdi profilinde mega holdinge dair pek bir şey yok muhtemelen patladı.
En çok kullandığı cümleler;
Hayatta kişiye bir kez fırsat gelir ya onu değerlendirirsin ya kaybedersin,
Kapının önünde ferrari var diyelim onu sana 2 bin liraya satmamı ister misin?
-Evet diyorsan mega holdinge katıl
- hayır diyorsan nedenini söyle
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Gerçekten bunlara halen inananlar var mı? Hayır herkes internetten para kazanma derdine düşmüş. Bence insanlar kendi kendilerini ateşe atıyorlar. Kuralına göre oynayan bir firma, bimer ne yapsın? Sözleşme ortada, imzalar ortada...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Devoloper
-
-
Ad Soyad
N** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zamanın da bende bulaştım hocam bulaşmaz olaydım. Ha nasıl inandın diye soracak olursanız, sözde liderleri geçti karşıma "senden satış yapmanı istemiyorum benim ekibime web sitesi eğitimi ver kod yazmayı felan öğret ben senin ekibini kurarım" dedi. Bende para yok pul yok o kadar siteyle uğraşıyoruz adam akıllı bişey kazandığımız yok bari bildiklerimiz bir işe yarasın dedim girdim. Hayatım da hiçbir insana güvenmemiştim ilk defa güvenmek isteyip güvendim. Şimdi mi ? İşin içindeyken kardeşim diyenler, birşeyler öğrensinler diye çalışıp çabaladığım insanlar yolda görünce selam vermiyor. Maddi durum mu ? Borç batağının içindeyim. Ailem mi ? Aynı şehirdeyiz 8 aydır yüzlerini görmüyorum. Hayata bakış açım mı ? Lanet olsun insanlara, yap karadeniz de bir kulübe, al bir olta bir tüfek git. Nasıl olsa manevi açıdan evlenecek cesarette yok takıl işte kendi dünyanda.
Uzun lafın kısası işin içinde olan arkadaşlar varsa bıraksın bunları işine gücüne baksın çünkü sonun da borç batağına batacaksın, girmeyi düşünenler varsa aklını başına alsın yanların da bile oturmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
FULL STACK WEB DEVELOPER